Επίσκεψη του αν. Υπουργού Περιβάλλοντος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:24
438 0

Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα Νικήτα Φραγκισκάκη και είχε συσκέψεις με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο κ. Φάμελλος ενημερώθηκε για το εύρος των αρμοδιοτήτων τους και τα προβλήματα των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και συζήτησε θέματα προστασίας, διαχείρισης και χρηματοδότησης των δράσεων στα δάση, με ιδιαίτερη έμφαση στον προγραμματισμό της ανάρτησης των δασικών χαρτών, ενώ έδωσε οδηγίες για τον κατά χώρο και χρόνο προγραμματισμό των έργων για την αποκατάσταση των καμένων εκτάσεων στην Θάσο συνολικής χρηματοδότησης 4,15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενημερώθηκε, επίσης, για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιούν  οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (LIFEGENMON, SEEMLA, LIFEFORESMT,WETAID) καθώς και τις νέες προτάσεις που έχουν υποβληθεί στα τρέχοντα Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Νίκος Νικολόπουλος: “Η Ελλάδα υποτιμάει το μετάξι του Σουφλίου – Μειώνονται οι παραγωγοί, ενώ κωφεύουν οι υπουργοί”

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Απριλίου 2018 0
Η Ελλάδα υποτιμάει το μετάξι του Σουφλίου – Μειώνονται οι παραγωγοί, ενώ κωφεύουν οι υπουργοί Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι -λιγοστοί πλέον-…

Παύλος Α. Μιχαηλίδης: “Ομολογία του κ. Λαμπάκη , πως δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία σε όσα ψευδώς κατήγγειλε”

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Μαρτίου 2018 0
Η δημοτική παράταξη της «ΑΝΑ.Σ.Α.» με ερώτημα που κατέθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ζήτησε από τον δήμαρχο της…