Επίσκεψη του Ιάπωνα Πρέσβη στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:04
500 0

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Yasuhiro Shimizu τον οποίον συνόδευαν εκπρόσωποι μεγάλων Ιαπωνικών εταιριών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η Αλεξανδρούπολη και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής που απορρέουν από τη γεωστρατηγική της θέση και την προοπτική να εξελιχθεί σε ενεργειακό κόμβο.

Ο κ. Shimizu εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον της ιαπωνικής πλευράς για επενδύσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες τονίζοντας ότι το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι ευνοϊκό και η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας αξιολογείται πλέον θετικά από την αγορά.

Από πλευράς του ο κ. Ζαμπούκης επεσήμανε ότι οι επενδύσεις στην περιοχή μας είναι ευπρόσδεκτες με την προϋπόθεση να είναι φιλικές προς το περιβάλλον και να γίνονται προς όφελος συνολικά των δημοτών και της τοπικής κοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Ερώτηση KKE προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Υποδομών και Αγροτικής Ανάπτυξης για τις καταστροφές από τις πλημμύρες στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Μαρτίου 2018 0
Ερώτηση για τις καταστροφές από τις πλημμύρες στην ΠΕ Έβρου κατέθεσαν στη Βουλή προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Υποδομών και Αγροτικής…