Επιστρέφουν οι γιορτές της “Παλιάς Πόλης” στην Ξάνθη

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:06
225 0

Τηλε-σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/8 με την οργανωτική επιτροπή των “Γιορτών Παλιάς Πόλης” και ελήφθησαν τα παρακάτω:

Όλες οι εκδηλώσεις των συλλόγων θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο σε κλειστούς ελεγχόμενους χώρους, μόνο για καθήμενους, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο σημείο 38 του πίνακα της παρ. 1 και των Παραρτημάτων 2 έως 4 της επισυναπτόμενης ΚΥΑ (όπως εκάστοτε ισχύει).

Σύλλογοι που θα αναπτύξουν δραστηριότητες με ζωντανή μουσική στους προαναφερθέντες χώρους υποχρεούνται στην πιστή τήρηση των οδηγιών “…ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων…  ” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού όπως ισχύουν.

Ανάπτυξη οποιασδήποτε δραστηριότητας σε δρόμους ή πεζοδρόμια δεν επιτρέπεται.

Χώροι συλλόγων που δεν θα χρησιμοποιηθούν από τους ίδιους, μπορούν να διατεθούν σε αυτούς που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις.

O σύλλογος “ΠΑΣ ΑΝΤΙΚΑ” διαθέτει τους χώρους του σε όποιον επιθυμεί. Άλλοι χώροι που πληρούν τα κριτήρια είναι ο αύλειος χώρος του 1ου Δημοτικού (όπου στις 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία), η αυλή του 5ου παιδικού κλπ.

Πηγή: xanthinews.gr

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Μεταφορικό ισοδύναμο για όλο τον Έβρο! Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Εβρίτικων προϊόντων είναι ζήτημα επιβίωσης!”

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Αυγούστου 2018 0
Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, παραθέτοντας επιστολή του…

Κατασκευή και τοποθέτηση μνημείου αφιερωμένο στο Θρακικό ελληνισμό , στον Απαλό

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Φεβρουαρίου 2020 0
Όπως αναφέρει 0 Γιάννης Τάκας – Πρόεδρος στον Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «Φάρος» Απαλού: Σημαντική καμπή στην ιστορία του συλλόγου μας είναι η πρωτοβουλία για…