Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ Για την δημιουργία των διοδίων στη Μέστη.

Δημοσιεύτηκε στις: at 1 Ιουνίου 2017
340 0

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου  εκφράζει για ακόμη μία φορά την έντονη διαμαρτυρία του για την ίδρυση, από την «Εγνατία»  Α.Ε., νέου σταθμού μετωπικών διοδίων στην Μέστη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η λειτουργία  διοδίων στη Μέστη θα αυξήσει το κόστος μετακίνησης των κατοίκων της περιοχής και  θα πλήξει ιδιαίτερα όσους μετακινούνται από και προς το νοσοκομείο, το λιμάνι  και το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Θα αυξήσει τις τιμές των προϊόντων  που φθάνουν στον Έβρο και θα πλήξει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αποτελώντας αντικίνητρο για νέες επενδύσεις.

Θα συμβάλει αρνητικά στην ανάπτυξη της ευαίσθητης και ακριτικής περιοχής μας που,  ας μην ξεχνάμε , είναι από τις φτωχότερες της χώρας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, εμείς διαφωνήσαμε με την δημιουργία των διοδίων όταν ψηφίστηκε ο αρχικός νόμος και αγωνιστήκαμε ενάντια σ’  αυτό και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την ακύρωση του σχεδιασμού του σταθμού διοδίων της Μέστης.

Καλούμε τα Σωματεία μας, όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους και νέες της περιοχής μας , να είναι σε ετοιμότητα ώστε να αγωνιστούμε από κοινού και να δώσουμε δυνατό και ηχηρό παρόν στις κινητοποιήσεις-διαμαρτυρίες  που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες .

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                                 Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος                                                                                             Βαφειάδου Ιωάννα

Σχετικά άρθρα

Δείτε το ψήφισμα των παραγωγικών φορέων του νομού Έβρου με θέμα το ασφαλιστικό

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιανουαρίου 2016 0
ΨΗΦΙΣΜΑ             Σήμερα Δευτέρα 11η Ιανουαρίου 2016 και στο Επιμελητήριο Έβρου οι υπογράφοντες το παρόν ψήφισμα εκπρόσωποι επαγγελματικών, αγροτικών κλάδων…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: Η επίλυση διασυνοριαακών προβλημάτων με την Τουρκία, συνιστούν τη βάση σχέσεων καλής γειτονίας!

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Οκτωβρίου 2020 0
Με Γραπτή Ερώτηση προς το Υπουργείο Εξωτερικών & με κοινοποίηση  στα Υπουργεία Υγείας, Προστασίας του Πολίτη, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Πρόεδρο…