Ερντογάν σε μαθητές της Θράκης: «Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία»

Δημοσιεύτηκε στις: at 19 Δεκεμβρίου 2017
453 0

Βίντεο με τον διάλογο που είχε ο Τούρκος πρόεδρος με μαθητές στο μειονοτικό σχολείο Τζελάλ Μπαγιάρ στην Κομοτηνή έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μεταξύ άλλων, στο βίντεο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέει στους μαθητές πως

«Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία, μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος»

Το βίντεο, που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα tourkinanea.gr και η δημοτική παράταξη Σπάρτακος και φαίνεται ο Τούρκος πρόεδρος να μιλά στα παιδιά από τα οποία είναι περικυκλωμένος.

«Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Τι σημαίνει; Ένα έθνος, μια σημαία, ένα κράτος. Εντάξει; Δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία», λέει ο Τ. Ερντογάν.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος πρόεδρος χαιρετά τα παιδιά και αποχωρεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα στον Τ. Ερντογάν βρισκόταν και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος προφανώς και δεν αντιλήφθηκε την «κατήχηση» στους μαθητές του μειονοτικού σχολείου.

www.Newpost.gr

Σχετικά άρθρα

“Τούρκοι κλέψατε γη Ελλήνων Αρμενίων και Κούρδων” (Βίντεο) Ομιλία βουλευτή στο τουρκικό κοινοβούλιο

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαΐου 2016 0
Ο βουλευτής του κουρδικού κόμματος HDP, Ενκου Φερχάτ έσπειρε τον πανικό μέσα στο τουρκικό κοινοβούλιο, παρουσία τόσο του Προέδρου, Ταγίπ…