Ε.ΠΟ.Φ.Ε.: Πρόσκληση προς πολιτιστικούς συλλόγους για συμμετοχή στο πολιτιστικό διήμερο «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ – γαστρονομική και μουσικοχορευτική διαδρομή στον χρόνο & στον χώρο της Θράκης»

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:28
904 0

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Σας καλούμε να συμμετέχετε στο πολιτιστικό διήμερο «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ – γαστρονομική και μουσικοχορευτική διαδρομή στον χρόνο & στον χώρο της Θράκης», στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης με την επωνυμία “Via Egnatia”.

Θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου (Νομαρχείο) και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου (Θέατρο Οικοπάρκου Αλτιναλμάζη).

Διοργανωτής είναι η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με την επίσημη υποστήριξη και τη συνεργασία της «Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου» (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο e-mail της ΕΠΟΦΕ: epofe.evros@gmail.com έως και την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ενδεικτικό)

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 | ώρα 8 μμ | Νομαρχείο

Η 1η ΒΡΑΔΙΑ έχει θεματικό χαρακτήρα τη ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι συμμετέχοντες σύλλογοι παρουσιάζουν το γαστρονομικό πλούτο της περιοχής που εκπροσωπούν στο προαύλιο του Νομαρχείου (για το σκοπό αυτό θα δοθούν στους συλλόγους οργανωμένα και ομοιόμορφα τέντες, πάγκοι, μαγειρικά σκεύη κλπ). Προβλέπεται επίσης, βιντεοσκόπηση τις προηγούμενες ημέρες με την προπαρασκευή των φαγητών ανά σύλλογο, με σκοπό να προβληθούν τη βραδιά της εκδήλωσης σε γιγαντοοθόνη στην μπροστινή όψη του Νομαρχείου.

Η βραδιά έχει και μουσική επένδυση με την επιμέλεια του «Συλλόγου Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν.Μακεδονίας-Θράκης»/Ωδείο Φαέθων – υπεύθυνος Μπάμπης Τσακαλίδης.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες για την 1η βραδιά: Υπεύθυνες_ Μαρία Αδαμίδου (6947882479), Βάσω Παντελίδου (6974904591)

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 | ώρα 8 μμ | Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη

Η 2η ΒΡΑΔΙΑ έχει ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ θεματικό χαρακτήρα

Περιλαμβάνει την παράσταση χορευτικών σχημάτων από τους συμμετέχοντες συλλόγους, επενδυμένη με θεατρικά κείμενα ανά πληθυσμιακή ομάδα παρουσίασης στο θέατρο του οικοπάρκου Αλτιναλμάζη.

Τη συγγραφική επιμέλεια των σχετικών κειμένων έχει ο κ.Νίκος Ζερβόπουλος.

Παρουσίαση: θεατρικό εργαστήρι ΙΜΑ.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες για την 2η βραδιά: Υπεύθυνος_ Θανάσης Στράτος (6937375400), Ματθαίος Αντωνιάδης (6973817580)

Γενικές Πληροφορίες για το διήμερο/Συντονισμός: Δημήτρης Κελεμίδης (6945849355)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ:

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 και ώρα 7 μμ στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

(Αλεξανδρούπολη, Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ.Δ.Πέτροβιτς, “Καραολή & Δημητρίου 40”, 5ος όροφος).

Σχετικά άρθρα

Πρόσκληση εθελοντών από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιανουαρίου 2017 0
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης καλεί τριτοετής και τεταρτοετής φοιτητές και απόφοιτους των πανεπιστημιακών τμημάτων εκπαίδευσης δασκάλων και…