Η Αλεξανδρούπολη κάνει ντρίπλα στον σχολικό εκφοβισμό και στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά του bullying!
Ηχηρό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού έστειλαν σήμερα από το κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην Αλεξανδρούπολη εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες και καλαθοσφαιριστές, κάνοντας ντρίπλα στο bullying!
Περισσότεροι από 1.000 μαθητές με τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, συμμετείχαν στη δράση κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με το ΚΜΟΠ για την ανάπτυξη δράσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού και τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητισμού, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Live Without Bullying: Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό #6» πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Μικτής Ομάδας  Καλαθοσφαιριστών της Αλεξανδρούπολης, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Προηγήθηκε χαιρετισμός του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και της γενικής διευθύντριας του ΚΜΟΠ, εκπαιδευτική ψυχολόγο, εμπνεύστρια και δημιουργό της πλατφόρμας Δρ. Αντωνία Τορρένς.
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν θέαμα τόσο από τους βετεράνους της ελληνικής καλαθοσφαίρισης όσο και από τα νέα παιδιά των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ, ενώνοντας παράλληλα τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ψυχικής ενδυνάμωσης στα παιδιά κατά του φαινομένου του εκφοβισμού.
Προηγούμενο άρθροΤΕΤΑΡΤΗ 8 Μαρτίου 2023 – 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Επόμενο άρθροΝέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης – Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Παλακίδης