Η απάντηση Χαρδαλιά για τη φωτογραφία από τη σύσκεψη στην Μύκη Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:55
591 0
O Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε απάντηση για τη φωτογραφία που σχολιάστηκε αρνητικά από τη σύσκεψη στην Μύκη Ξάνθης, όπου δεν τηρήθηκαν μέτρα ασφαλείας, έδωσε ο κ. Χαρδαλιάς. κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου , όπως ανέφερε:

Σήμερα είχα ένα μαραθώνιο μαζί με τους συνεργάτες μας της Γενικής Γραμματείας που καθημερινά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, πιστέψτε με, πάνω από ωράρια, πάνω από συνθήκες, πάνω από δυνατότητες ξεκούρασης.

Και δεν μπορώ άλλο αυτή την μεμψιμοιρία, την ανθρώπινη αλλά την μεμψιμοιρία. Σήμερα κυκλοφόρησε λίγο πριν μπω μέσα και το έβλεπα πριν λίγο, η φωτογραφία από το δημαρχείο του Εχίνου όπου η φωτογραφία είναι τη στιγμή που είναι μέσα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία τραβήξανε πλάνα και μετά από λίγο βγήκαν έξω. Όλοι φορούσαμε μάσκες, όλοι πλύναμε τα χέρια μας με αντισηπτικά, άλλοι φορούσαν γάντια. Η απόσταση μπορεί να μην ήταν δυο μέτρα, να ήταν ενάμισι αλλά ξέρετε κάτι; Την ώρα της μάχης όσοι είμαστε σε αυτό το μέτωπο και βεβαίως πρέπει να παίρνουμε τα απαραίτητα ατομικά μέσα αλλά να εργαζόμαστε πολύ γρήγορα και σκληρά για να μπορούμε να φέρνουμε αποτέλεσμα.

Ας μην προσπαθούμε να εξειδικεύσουμε και να δημιουργήσουμε την είδηση μέσα από μια διαδικασία την οποία όλοι την υπηρετούμε και την υπηρετούμε με έμφαση στο σκοπό, με συνέπεια στο σκοπό.

Σχετικά άρθρα

Όσο ακόμα πουλάει ο Έβρος ~ Αφιερώνεται στη νέα Άνοιξη της Θράκης (των Χρήστου Κηπουρού και Πασχάλη Χριστοδούλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Μαΐου 2020 0
Όσο ακόμα πουλάει ο Έβρος Αφιερώνεται στη νέα Άνοιξη της Θράκης   Των Χρήστου Κηπουρού και Πασχάλη Χριστοδούλου {*} xrkipouros@gmail.com,…

Ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου έθεσε τα σημαντικά θέματα λειτουργίας και ανάπτυξης του ΔΠΘ στην υπουργό Παιδείας

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Οκτωβρίου 2020 0
Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου μέλος της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη συμμετείχε σε συνάντηση της Επιτροπής μέσω τηλεδιάσκεψης…