Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 24 Απριλίου 2016
604 0

Στάση στην Αλεξανδρούπολη έκανε σήμερα (Κυριακή 24/04) η Ολυμπιακή Φλόγα, μία στάση από τις πολλές στο μακρύ ταξίδι της μέχρι τη Βραζιλία όπου τον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

Οι Δημήτρης Αλεξούδης, Θανάσης Μουστακίδης, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης ήταν αυτοί που μετέφεραν σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων 2016, με τον τελευταίο να ανάβει το βωμό στον Φάρο. Αύριο το πρωί τη σκυτάλη θα πάρουν οι Δάφνη Δεληγιάννη και Χρήστος Καλαϊτζής και στη συνέχεια η Φλόγα θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή με επόμενους σταθμούς τις Ξάνθη, Κατερίνη και Λάρισα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο βήμα ανέβηκαν θεσμικοί φορείς, ενώ ακούστηκαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας, της Βραζιλίας και των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσης, παιδιά διαφόρων ηλικιών τραγούδησαν γνωστά τραγούδια.

Ακούστε τι είπε στους δημοσιογράφους ο ένας εκ των λαμπαδηδρόμων, Σάκης Μουστακίδης:

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά άρθρα

Για συνεννόηση και συνεργασία συμφώνησαν η “Ενότητα για μια νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης” και το Εργατικό Κέντρο Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Φεβρουαρίου 2019 0
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  1 Φεβρουαρίου συμμετείχαν από την δημοτική παράταξη  Ενότητα για μια Νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης ο…