Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 24 Απριλίου 2016
532 0

Στάση στην Αλεξανδρούπολη έκανε σήμερα (Κυριακή 24/04) η Ολυμπιακή Φλόγα, μία στάση από τις πολλές στο μακρύ ταξίδι της μέχρι τη Βραζιλία όπου τον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

Οι Δημήτρης Αλεξούδης, Θανάσης Μουστακίδης, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης ήταν αυτοί που μετέφεραν σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων 2016, με τον τελευταίο να ανάβει το βωμό στον Φάρο. Αύριο το πρωί τη σκυτάλη θα πάρουν οι Δάφνη Δεληγιάννη και Χρήστος Καλαϊτζής και στη συνέχεια η Φλόγα θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή με επόμενους σταθμούς τις Ξάνθη, Κατερίνη και Λάρισα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο βήμα ανέβηκαν θεσμικοί φορείς, ενώ ακούστηκαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας, της Βραζιλίας και των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσης, παιδιά διαφόρων ηλικιών τραγούδησαν γνωστά τραγούδια.

Ακούστε τι είπε στους δημοσιογράφους ο ένας εκ των λαμπαδηδρόμων, Σάκης Μουστακίδης:

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά άρθρα

Μαρία Γκουγκουσκίδου: “Η τοπική κοινωνία ζητά την άμεση ανάκληση της κυβερνητικής απόφασης – Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας γνώριζε από την αρχή τις προθέσεις της Κυβέρνησης”

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιανουαρίου 2021 0
Η ανακοίνωση της παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ορεστιάδας αναφέρει: “Ούτε χρόνος δεν πέρασε από τη συνοριακή κρίση των Καστανεών.…

Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου: “Αρνητικά αποτελέσματα από την εφαρμογή της απόφασης για κλείσιμο της παραλιακής οδού από Παρασκευή ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Μαΐου 2020 0
Είδαμε όλα τα αρνητικά αποτελέσματα από την εφαρμογή της απόφασης για κλείσιμο της παραλιακής οδού από Παρασκευή ως τα μεσάνυχτα…