Θετική ανταπόκριση Βεσυρόπουλου ως προς το θέμα που έθεσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:46
88 0

Στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο ΕΟΑΕΝ παρουσία του υφυπουργού αρμόδιου για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία Απόστολου Βεσυρόπουλου, συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η ατζέντα των θεμάτων ήταν μεγάλη, ωστόσο αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η δήλωση του κου Βεσυρόπουλου ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν πολλές παρεμβάσεις από το Υπουργείο με στόχο την πάταξη της γραφειοκρατίας.

Παράλληλα σχεδιάζεται ένα πακέτο φορο-ελαφρύνσεων σε συνεργασία και με άλλα Υπουργεία, το οποίο θα περιλαμβάνει και την επαναφορά του μέτρου των 120 δόσεων. Την ίδια ώρα σχεδιάζεται και η παράταση καταβολής οφειλών έως την 31η Δεκεμβρίου 2021, ενώ αξιολογείται και η απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος.

Θετική ήταν η ανταπόκριση του κου Βεσυρόπουλου ως προς το θέμα που έθεσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου αναφορικά με τα προβλήματα που δημιούργησε ο νόμος για την αιγιαλίτιδα ζώνη στη λειτουργία των παραλιακών καταστημάτων, ενώ κατέστη σαφές ότι και για φέτος τα λεγόμενα “beach bars” θα καταβάλουν μειωμένο τέλος κατά 40%.

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με το ΚΙΣΕ για την ανάδειξη των εβραϊκών κοιμητηρίων στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Απριλίου 2021 0
Με τον Πρόεδρο του ΚΙΣΕ Δαυίδ Σαλτιέλ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης την Τετάρτη 7 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη ενώ…