Ιστορικό Μουσείο Αλεξ/πολης – Ετήσια εκδήλωση – κοπή πίτας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Ramada Plaza Thraki”

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:47
803 0

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στις 8μ.μ. στο ξενοδοχείο “Ramada Plaza Thraki”. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμήσουμε οι καλλιτέχνιδες Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή για το αξιόλογο μουσικό και πολιτιστικό τους έργο.

Αναλυτικότερα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό και την ομιλία του προέδρου του μουσείου κ. Νικόλαου Πινάτζη. Έπειτα, θα υπάρξει ένα αφιέρωμα με εικόνες και βίντεο από εμφανίσεις των δύο διάσημων μουσικών στη διεθνή και τοπική μουσική σκηνή. Θα ακολουθήσει η απόδοση τιμητικής διάκρισης για το έργο και την προσφορά τους στην πολιτιστική ζωή της χώρας μας και στη συνέχεια, τα μέλη και οι φίλοι του μουσείου θα απολαύσουν ένα μικρό μουσικό αφιέρωμα που θα παρουσιάσουν η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή και η χορωδία του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης με επιλεγμένα κομμάτια από  τις μουσικές όλου του κόσμου αλλά και δικές τους συνθέσεις. Στο δεύτερο μέρος, μετά την κοπή της βασιλόπιτας, θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Ετήσια εκδήλωση_Αφισα

Σχετικά άρθρα

Αυτές είναι οι αργίες για το 2016 -Εξι τριήμερα και ένα τετραήμερο [λίστα] Πηγή: Αυτές είναι οι αργίες για το 2016 -Εξι τριήμερα και ένα τετραήμερο [λίστα] |

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Δεκεμβρίου 2015 0
Ελλάδα 08|12|2015 16:24 –A +A Εορταστικά τριήμερα, ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα, αρχής γενομένης από την πρώτη μέρα του…

“Επανάσταση 1821 – Ζήτω η Ελευθερία”, το τραγούδι που έγραψε η συνθέτης Ζωή Τηγανούρια ήχησε στις καρδιές των Ομογενών μας! (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Μαρτίου 2021 0
Από τις ακτές της Ελλάδας μας έως τις ακτές της μεγαλύτερης πολιτείας των Η.Π.Α., το τραγούδι «Επανάσταση 1821 – Ζήτω…