Κυριακή 7 Απριλίου, όλη η Ελλάδα μια Απέραντη Εθελοντική Οικογένεια!

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:20
603 0

Πως θα σας φαινόταν αν ακούγατε ότι μια παρέα νέων παιδιών έχει βάλει στόχο να ενώσει όλη την Ελλάδα σε ένα κοινό περιβαλλοντικό όνειρο; Τρελό; Κι όμως αληθινό! 

Με κεντρικό σύνθημα ”Let’s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” συντονιζόμαστε και   φέτος στη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας. Όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, γινόμαστε μια μεγάλη οικογένεια και βάζουμε χρώμα στις γειτονιές μας, δίνουμε ζωή στα βουνά μας, καθαρίζουμε τις παραλίες μας, νοιαζόμαστε για το περιβάλλον μας, ομορφαίνουμε την πατρίδα μας.

Την    Κυριακή    7 Απριλίου    όλοι θα ξυπνήσουμε    για τον ίδιο σκοπό!      Το τμήμα αυτοδυτών του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το 1ο σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας πραγματοποιώντας παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό σε μια έκταση από το κτήριο των Ναυτοπροσκόπων έως την εκκλησιά του Αγίου Εύπλου στην παραλία κάτω από τον φάρο της Αλεξανδρούπολης.

Σημείο δράσης: Κτήριο Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης κάτω από τον φάρο και ώρα 11:00 πμ.

Σχετικά άρθρα

ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Οκτωβρίου 2018 0
Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν.Έβρου σας προσκαλούν την Παρασκευή 2/11 στις 20:00 στον πολυχώρο του μουσείου για την εισήγηση του Παντελή Μπουκάλα. Στην…

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης στις εκδηλώσεις “Μνήμες… Ελπίδες”

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Σεπτεμβρίου 2019 0
Με μεγάλη επιτυχία  ολοκληρώθηκαν  για 10η χρονιά οι εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου “Μνήμες… Ελπίδες” που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως Στο…