Κ. Πατερόπουλος: «Να ρίξουμε όλοι τους τόνους για το καλό του Εθνικού»

Δημοσιεύτηκε στις: at 7 Δεκεμβρίου 2015
417 0

Σε συνέντευξη του στο thrakisports.gr ο Αντιπρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κώστας Πατερόπουλος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά του συλλόγου και για τις εκλογές που έρχονται, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει στα όσα είπε γι’ αυτόν ο πρώην Πρόεδρος Γρηγόρης Καραπιπέρης.

Ο κ. Πατερόπουλος ανέφερε πως όταν αποχώρησε ο Μανώλης Βουκουρεσλής από την προεδρία το κλίμα στον Εθνικό άλλαξε και κάποια πράγματα που είχαν προγραμματίσει οι δυο τους έμειναν στάσιμα. Ακόμη τόνισε πως δεν ξέρει αν θα συμμετάσχει στις εκλογές του συλλόγου και ότι αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες και στην Γενική Συνέλευση.

Για τα όσα είπε ο κ. Καραπιπέρης γι’ αυτόν δήλωσε στην ιστοσελίδα: «Δεν θέλω και δεν είναι σκοπός μου να υπάρξει οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τον απερχόμενο Πρόεδρο. Καλό θα ήταν να ρίξουμε όλοι τους τόνους, για το καλό του Εθνικού. Αυτό θέλουμε όλοι και για αυτό εργαζόμαστε τόσα χρόνια και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, με πολλές καινοτομίες».

Ακόμη είπε: «Οι συνθήκες άλλαξαν βίαια και συνεχίζουν να αλλάζουν, νομικά, οικονομικά, κοινωνικά. Ο Εθνικός πρέπει να είναι πρωτοπόρος σ’ αυτές τις αλλαγές. Να συμπλέει δηλαδή σε όλα τα επίπεδα με τις σύγχρονες ανάγκες και να είναι και λίγο μπροστά. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις στο Συνέδριο και στα Διοικητικά Συμβούλια. Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν τις δύσκολες πια απαιτήσεις και την ευθύνη διαχείρισης ενός σύγχρονου σωματείου».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Κ. Πατερόπουλος: «Στις 24-26 Νοεμβρίου το 18ο ετήσιο συνέδριο διοίκησης αθλητισμού και αναψυχής με συνδιοργανωτή τον Εθνικό»

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Νοεμβρίου 2017 0
Στο «Παίζουμε Θράκη» της Παρασκευής με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής στίβου του Εθνικού…

Πάνω από 1000 δρομείς στο VIA EGNATIA RUN 2018 – Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η αθλητική διοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Απριλίου 2018 0
Πάνω 1000 δρομείς του VIA EGNATIA RUN «έγραψαν» ιστορία στα «χνάρια» της αρχαίας Εγνατίας Οδού Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η αθλητική…