Μένει ο Μουζάλας μέχρι νεωτέρας – Δεν παραιτείται ο Π. Καμμένος και στηρίζει την κυβέρνηση (χωρίς τον Μουζάλα)

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:23
422 0

Δεν είναι τελικά έτοιμος για την μεγάλη ρήξη ο Πάνος Καμμένος και αυτό έδειξε με την τοποθέτησή του στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, η οποία ολοκλήρωσε την συνεδρίασή της με μοναδικό θέμα την υπόθεση Μουζάλα.

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να είναι έτοιμος να κάνει… σοβαρές οπισθοχωρήσεις στην υπόθεση Μουζάλα, καθώς και στην ΚΟ των ΑΝΕΛ υπάρχουν φωνές που δεν θέλουν την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Μουζάλα. Την ίδια στιγμή ο Πάνος Καμμένος δήλωνε ότι δεν θα υποχωρήσει στο αίτημά του για παραίτηση Μουζάλα, ωστόσο θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Για τον Μουζάλα ωστόσο άφησε και ανοιχτό παράθυρο δηλώνοντας ότι οι αποφάσεις του θα ληφθούν την ερχόμενη Τρίτη που θα έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινήσεις για το πως θα στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά όχι τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης.

«Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, και μάλιστα με προοπτική τετραετίας, αλλά όχι στον Μουζάλα», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα επιτέθηκε στους Γιώργο Παπανδρέου και Μαρία Ρεπούση για τα σχόλια τους στο θέμα και την επίθεση στο πρόσωπο του. Μάλιστα τους χαρακτήρισε «εθνομηδενιστές που βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την διαβεβαίωση της κυβέρνησης, δια στόματος της Ολγας Γεροβασίλη, ότι δεν αλλάζει η εθνική γραμμή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναχωρεί αργότερα για τις ΗΠΑ, ένα προγραμματισμένο ταξίδι για το οποίο χθες υπήρχε η πληροφορία πως θα ακυρωθεί, ενώ επιστρέφοντας, θα θέσει ξανά το θέμα επί τάπητος με τον Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε, έλεγαν πηγές από το κόμμα, προέχει και η εθνική προσπάθεια στην Σύνοδο Κορυφής από σήμερα, την οποία δεν υπονομεύουν οι ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι στην προ ημερησίας συζήτηση την ερχόμενη Τρίτη στη βουλή για την διαφθορά, «θα δώσει ονόματα και διευθύνσεις για την διαπλοκή».

www.parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Κατάθεση Αναφοράς Αναστασίου Δημοσχάκη για τη σύνδεση – ταύτιση του ιστορικού ρόλου του ΔΠΘ με τον κεντρικό ρόλο της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαΐου 2017 0
Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, κατέθεσε σήμερα (04/05) στο προεδρείο της Βουλής απόφαση της Συγκλήτου…

Με ΦΕΚ οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ γίνονται γραμματείς σε δικαστήρια

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Οκτωβρίου 2015 0
  Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκου Παρασκευόπουλου, καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών μεταφέρονται ως γραμματείς σε δικαστήρια…