Μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:56
320 0

Την Κυριακή το απόγευμα στο κέντρο της πόλης η Τοπική Γραμματεία Έβρου του ΠΑΜΕ, πραγματοποίησε συγκέντρωση πορεία ενάντια στο νέο γύρο επίθεσης στο λαϊκό εισόδημα, στο ασφαλιστικό, στους μισθούς!

Το νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που αφορά επιβολή νέων έμμεσων φόρων στη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που στενάζει, ιδιωτικοποιήσεις, «απελευθέρωση» των «κόκκινων» δανείων, νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο.

Στην πορεία που ακολούθησε τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν: «Δώστε αυξήσεις στους εργάτες – κόψτε τα προνόμια στους κεφαλαιοκράτες». «Όχι στα χαράτσι και στη φοροληστεία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία». «Κανένας φόβος, καμιά υποταγή. Όλοι στον αγώνα για την ανατροπή». «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη».«Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά».
Στο τέλος αποφασίστηκε πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά, με ορμή, με μαζικότητα να συνεχιστεί η πάλη καλώντας τους εργαζόμενους σε σύσκεψη του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 7 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Έβρου, για καθορισμό της παραπέρα δράσης.

Σχετικά άρθρα

Κοινή επιστολή των Επιμελητηρίων Α.Μ.Θ. σχετικά με θέμα την «Καταβολή οφειλόμενων ενισχύσεων εργοδοτικού κόστους 12%»

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Μαρτίου 2020 0
ΠΡΟΣ: Κον Άδωνι Γεωργιάδη Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων   Κον Χρήστο Σταϊκούρα Υπουργό Οικονομικών   Κον Γιάννη Βρούτση Υπουργό Εργασίας…

O Πασχάλης Τουτζιαράκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!”

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαρτίου 2019 0
Ο Δασοπόνος Περιβαλλοντολόγος Πασχάλης Τουτζιαράκης είναι μαζί μας. Οι πολύτιμες επιστημονικές του γνώσεις θα βοηθήσουν στην διαμόρφωση της πρότασης μας…