Μεγάλη επιτυχία είχε η πρώτη μέρα της Φιλανθρωπικής εκδήλωσης – Μαραθώνιος Ζωής για το Σπίτι του Αυτισμού

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:14
1597 0

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ , ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ 

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους κόσμου και Συλλόγων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21  Δεκεμβρίου 2019 – η πρώτη μέρα της Φιλανθρωπικής Μουσικοχορευτικής Εκδήλωσης «Μαραθώνιος Ζωής – ο Έβρος χτίζει το Σπίτι του Αυτισμού»!

Σκοπός είναι η ανέγερση και η λειτουργία ενός ξενώνα το «Σπίτι του Αυτισμού» στον Άβαντα Αλεξανδρούπολης όπου θα φιλοξενούνται τα άτομα με αυτισμό για όλη τους τη ζωή (ορφανά από τους δύο ή ένα γονέα).

Η διασφάλιση δηλαδή των μέσων για μια προστατευμένη και αξιοπρεπή ζωή, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, όταν δε θα έχουν τη φροντίδα των γονέων τους.

Σημειώνουμε ότι, το οικόπεδο στον Άβαντα Αλεξανδρούπολης έχει ήδη αγοραστεί και έχουν εκπονηθεί τα απαραίτητα αρχιτεκτονικά σχέδια.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και στηρίζουν 60 πολιτιστικοί, αθλητικοί και κοινωνικοί σύλλογοι, σχολεία, σύλλογοι γονέων και διδασκόντων, ωδεία, μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη των:

  • Δήμος Αλεξανδρούπολης
  • Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου
  • Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου
  • Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου
  • και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης / Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Ο Μαραθώνιος Ζωής υλοποιείται για 4η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία και απτά μετρήσιμα αποτελέσματα για την κοινωνία και περιλαμβάνει μουσικές, χορωδιακές και χορευτικές παραστάσεις συνόλων, σχημάτων, συγκροτημάτων, ερμηνευτών και καλλιτεχνών.

Η ‘‘Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου’’ (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) μετά την απόλυτη επιτυχία των τριών πρώτων «Μαραθώνιων Ζωής» (το 2016 για τον μικρό Γιαννάκη, το 2017 για το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης και το 2018 για τα ΑμεΑ) και ανταποκρινόμενη εφέτος θετικά σε πρόταση του κατεξοχήν αρμόδιου φορέα – του Συλλόγου Γονέων Αυτιστικών Ατόμων Νομού Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος», συνδιοργανώνουμε μαζί τον “4ο Μαραθώνιο Ζωής – ο Έβρος χτίζει το Σπίτι του Αυτισμού”.

Σχετικά άρθρα

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Διάλεξη του Αθανάσιου Δρίτσα,

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Δεκεμβρίου 2015 0
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Διάλεξη του Αθανάσιου Δρίτσα, Καρδιολόγου, Αναπληρωτή Διευθυντή Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού κέντρου, Συνθέτη και συγγραφέα, Fellow…

Το κινητό πλανητάριο Starlab στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιανουαρίου 2019 0
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Με το διαστημόπλοιο πετώ… Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στο…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ “ΚΑΒΕΙΡΙΑ 2017”

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Ιουλίου 2017 0
Ημερομηνία Δράση 26/7/2017 Παραδοσιακό Πανηγύρι »Της Αγίας Παρασκευής»11.00  Παλιάπολη Πύργοι Γκατελούζι Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αρμονίας Γένεσις 30/07/2017 Εκδήλωση προς τιμή…