Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και η Λιτάνευση της Παναγίας Ελευθερωτρίας στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε στις: at 14 Μαΐου 2019
886 0

Την Τρίτη 14 Μαΐου η Αλεξανδρούπολη εορτάζει την 99η Επέτειο των «Ελευθερίων» της και της ενσωματώσεώς της στον εθνικό κορμό Ελλάδας

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου 2019 τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου  ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικου και συγχοροστατούντος των Σεβ. Μητροπολίτων: Διδυμοτείχου Ορεστιάδος & Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνού και Αλεξανδρουπόλεως , Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Ανθίμου και αμέσως μετά η Λιτάνευση της εικόνος της Παναγίας της Ελευθερωτρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλεώς μας με την συμμετοχή του Στρατού , της Αστυνομίας , των Προσκόπων, του 3ουΔημοτικού Σχολείου και πλήθους κόσμου.

Την Τρίτη 14 Μαΐου το πρωί από 7.00’-10.30’ θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ναό η Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά η επίσημη Δοξολογία των «Ελευθερίων» της Αλεξανδρουπόλεως.

Σχετικά άρθρα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σύσκεψη για τη Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου την ερχόμενη Δευτέρα στο υπουργείο Παιδείας

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιουλίου 2020 0
Έκτακτη σύσκεψη για το φλέγον θέμα της Νοσηλευτικής Σχολής του Διδυμοτείχου, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στο υπουργείο…