Με μεγάλη πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Όρνιθες του Αριστοφάνη» από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:02
1951 0

Με μεγάλη πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Όρνιθες του Αριστοφάνη» από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον πλατανότοπο Μαΐστρου, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 η παράσταση με τίτλο «Όρνιθες του Αριστοφάνη» από την από την νεοσύστατη και πολλά υποσχόμενη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και χειροκρότησε μια καταπληκτική παράσταση την οποία επέδωσαν με επιτυχία οι ερασιτέχνες ηθοποιοί.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου με σύνθημα «Ο πολιτισμός μας αγκαλιάζει όλους» συνεχίζει τις πολυποίκιλες πολιτιστικές δράσεις που προβάλλουν και αναδεικνύουν το Δημοτικό Διαμέρισμα της Μαΐστρου. «Κλείσε τα μάτια κι ονειρέψου!! Πως θα ήθελες τον κόσμο για να ζήσεις;; Κι ύστερα πίστεψε στα όνειρα σου»

Σχετικά άρθρα

Οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου φύτευσαν “το πάρκο της ελιάς” στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2017 0
Το 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης με σεβασμό στη βιοποικιλότητα της περιοχής, πραγματοποίησαν φύτευση 15 ελαιόδενδρων…