Με super cars γέμισε η Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε στις: at 23 Ιουνίου 2019
128 0

άνω από 40 super cars ή αλλιώς πολυτελή αγωνιστικά αυτοκίνητα έκαναν την εμφάνιση τους χθες στην Αλεξανδρούπολη προκαλώντας, αν μη τι άλλο εντυπωσιασμό. Πανάκριβα μοντέλα της Ferrari, της Lamborghini, της Mercentes, της BMW και όχι μόνο «προσγειώθηκαν» στην πρωτεύουσα του Έβρου και οι οδηγοί τους κατέλυσαν σε μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης.

Πρόκειται για τα μέλη του ισπανικού club πολυτελών αυτοκινήτων SIX2SIX που εδρεύει στη Βαρκελώνη και η Αλεξανδρούπολη ήταν μέρος της φετινής «Μεσογειακής Περιπέτειας» τους. Όπως εξήγησε στο «R» ο εκπρόσωπος του club Τζόρντι Λοθάνο, το club στη διάρκεια της χρονιάς διοργανώνει διάφορα events για τα μέλη του, όμως κάθε καλοκαίρι διοργανώνεται ένα μεγάλο που για φέτος ήταν η διαδρομή Βαρκελώνη – Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεσους σταθμούς το Κάπρι της Ιταλίας, τη Θεσσαλονίκη και το Μπάνσκο.

Η «Μεσογειακή Περιπέτεια» διήρκησε εννέα ημέρες για τους οδηγούς των πολυτελών αυτοκινήτων και μόλις γυρίσουν στην Ισπανία θα προετοιμάσουν την επόμενη μεγάλη διαδρομή τους κάτι το οποίο είναι «πολύ δύσκολο» σύμφωνα με τον Λοθάνο γιατί το φετινό «ήταν το πιο τρελό event του club». Πάντως η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τον Οκτώβριο και ως τότε οι οδηγοί θα έχουν να θυμούνται τους «πολύ ωραίους δρόμους της Ελλάδας, τις ορεινές διαδρομές» και θα ξαναέρθουν σίγουρα γιατί «υπάρχουν πολλά τοπία να ανακαλύψει κανείς», όπως παρατήρησε ο Λοθάνο.

Η συμμετοχή κάποιου σε ένα club οπως το SIX2SIX προϋποθέτει εκτός από ένα super car και ένα αρκετά «γεμάτο» πορτοφόλι καθώς το ετήσιο tour περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις σε ακριβά ξενοδοχεία στις πόλεις που επιλέγονται, μικρότερα events ακόμη και τη μεταφορά των αυτοκινήτων με πλοίο (όπως θα γίνει στο τέλος του tour, αφού οι οδηγοί θα γυρίσουν στην Ισπανία αεροπορικώς και τα αυτοκίνητά τους ακτοπλοϊκώς).

Από την άλλη πλευρά όμως, είναι τιμή για την Αλεξανδρούπολη να αποτελεί σταθμό σε ένα τέτοιου είδους tour και αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην υποδομή που προσέφερε το ξενοδοχείο Astir Grecotel στο οποίο κατέλυσαν οι οδηγοί και μετέτρεψαν το παρκινγκ του σε μία υπαίθρια έκθεση super cars!

πηγη reportal.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΠΑΤΣΙΔΗ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Πρόσκληση από την Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης για δημιουργία έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζοντας τη γυναίκα»

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Φεβρουαρίου 2017 0
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου η  Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΔΕΠΙΣ) απευθύνει ανοιχτή…

Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Τυχεριωτών Αλεξανδρούπολης Π.Ε.Σ.Τ.Α

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Απριλίου 2018 0
Νέο Δ.Σ. αναδείχθηκε στον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Τυχεριωτών Αλεξανδρούπολης Π.Ε.Σ.Τ.Α, όπως προέκυψε από τις εκλογές, οι οποίες διεξήχθησαν με επιτυχία…

Ο Μπλίτσας Βασίλειος & η Κυριακή Τσιλιγκαρίδου από το Εργαστήρι Ψυχοκοινωνικών Μελετών στις «Πρωινές Αλχημείες»!

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαΐου 2018 0
Στις «Πρωινές Αλχημείες» με τους  Γιάννη Ναλμπάντη , Κοσμά Πανταζή και Κωνσταντίνα Φουτζιτζή, στο στούντιο του Maximum FM 93,6 φιλοξενήθηκε…