Μια χειροποίητη λαμπάδα για το βράδυ της Ανάστασης, ένα καλάθι με πασχαλινά αυγά και μια κάρτα με τις πιο θερμές ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ήταν τα δώρα που έλαβε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης από τους μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης (ΕΕΕΕΚ/Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο).

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τον Διευθυντή του Σχολείου Δημήτριο Μαλκόπουλο και τις εκπαιδευτικούς Μαρία Σερλέτη και Αλεξία Δήμου, επισκέφτηκαν σήμερα τον Δήμαρχο για να του ευχηθούν Καλό Πάσχα και να του προσφέρουν τις χειροποίητες δημιουργίες τους, κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά, αγάπη και πολύ μεράκι.

Ο κ. Ζαμπούκης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα παιδιά, τα ευχαρίστησε για τα δώρα τους και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κάθεται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται, στέκεται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Προηγούμενο άρθροΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης γιορτάζει την Παγκόσμιας Ημέρα Βιβλίου και παρουσιάζει το μυθιστόρημα «Η Ζέλντα έφυγε»
Επόμενο άρθροΈκθεση-καταπέλτης του Ευρωκοινοβουλίου για την Τουρκία