Μ. Μουσταφά για τα επεισόδια στην Κομοτηνή: Ανάλογα με τις ώρες των δελτίων εκσφενδόνιζαν αυγά και κροτίδες

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:47
414 0

Για πολιτική και δημοσιογραφική εκμετάλλευση των χθεσινών επεισοδίων στην Κομοτηνή, έκανε λόγο ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά, ο οποίος συνόδευε χθες τον υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου.

«Ανάλογα με τα δελτία ειδήσεων βλέπαμε τον αριθμό των εκσφενδονιζομένων αβγών προς τα παράθυρα της Νομαρχίας, τα βαρελότα και τις κροτίδες» δήλωσε ο κ. Μουσταφά στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Στη συνάντηση ήταν εκπρόσωποι αγροτών και άλλων φορέων για το ασφαλιστικό και ανάλογα με τις ώρες μετάδοσης των δελτίων ειδήσεων κ.λπ., ή με τις κάμερες που ήταν έξω, έπεφταν βροχή τα αβγά και οι κροτίδες» πρόσθεσε ο κ. Μουσταφά.

Ο βουλευτής πάντως, υπογράμμισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες είναι σημαντικά και επισήμανε ότι μόνο με καλή διάθεση και διάλογο θα μπορέσουν να λυθούν το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

http://www.naftemporiki.gr

 

Σχετικά άρθρα

Ν. Γκαρά: «Μεγάλες ελλείψεις στον Νομό Έβρου για την περίθαλψη καρκινοπαθών και ασθενών σπάνιων παθήσεων»

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Σεπτεμβρίου 2020 0
Ερώτηση προς το Υπουργείο Υγείας για τις ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι καρκινοπαθείς…

Aιμοδοσία 2 μέρες πριν το Πάσχα

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Απριλίου 2021 0
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 25510-20478 6973080111 eaa1988@otenet.gr οδός Κύπρου παλαιά Δημαρχεία  27/04/2021 ~Καλό Πάσχα με καλή υγεία!   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θερμή…