Ξεκίνησαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου της Αλεξανδρουπόλεως Αγίου Νικολάου

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:12
64 0

Ξεκίνησαν στην Αλεξανδρουπολη οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα που επικρατούν στη Χώρα για την πάταξη της πανδημίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου 2020 εψάλλει ο πανηγυρικός Εσπερινός ενώ αύριο Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, από 07.00’ μέχρι 10.30’ θα τελεστεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργεία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου (κεκλεισμένων των θυρών)

Να σημειωθεί πως η Λιτάνευση της εφέστιας εικόνος δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο οικουμενικός Άγιος Νικόλαος δεν θα παύσει να προστατεύει και να περιφρουρεί την πόλη μας και τους πολίτες της από κάθε πνευματική και ορατή απειλή. Ιδιαίτερα εφέτος που θα τον τιμήσουμε αποστερούμενοι την προσκύνηση της ιστορικής εικόνος του και του τιμίου λειψάνου του. Ο προστάτης κάθε τρικυμισμένου ανθρώπου ας γαληνεύσει σύντομα την φουρτούνα που ταράζει το πλοίο της ζωής μας κι ας οδηγήσει την κοινωνία μας γρήγορα σε απάνεμο λιμάνι.

Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Λαζόπουλος: “Πρωταρχική μας δέσμευση η αναβάθμιση του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου”

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαρτίου 2019 0
Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ενότητα για μια νέα πορεία” – υποψήφιος Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρη Λαζόπουλο: Πρωταρχική μας δέσμευση η…