Οντέρ Μουμίν: Ξεκινούν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στον Δήμο Ιάσμου

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:20
49 0

Τις επόμενες μέρες θα υλοποιηθεί η επιχείρηση “εμβολιασμός κατ’ οίκον”, στον Δήμο Ιάσμου, για άτομα που αντιμετωπίζουν αντικειμενική δυσχέρεια μετακίνησης για λόγους π.χ. υγείας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της δημοτικής αρχής και της δομής “Βοήθεια στο Σπίτι”, σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης και το Κέντρο Υγείας Ιάσμου, από τις 30 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Θα χορηγείται το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Όσοι πολίτες δεν μπορούν να μετακινηθούν και επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από την κινητή μονάδα εμβολιασμού, καλούνται να απευθυνθούν για εγγραφή, στο “Βοήθεια στο Σπίτι”, ενώ συγχρόνως και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου θα εκτελέσουν αυτεπάγγελτη αναζήτηση ευπαθών δημοτών.

ΠΗΓΗ inkomotini.news

Σχετικά άρθρα

Πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με επιβαίνοντες 48 αλλοδαπούς εντόπισε το Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Σεπτεμβρίου 2019 0
Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , σήμερα το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή 4,5ν.μ. νοτιοανατολικά του λιμένα της…

Δήμοι: Υπεγράφη η ΚΥΑ για τις παραχωρήσεις παραλιών – Απλοποιείται η διαδικασία

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαΐου 2020 0
Στην απλοποίηση των διαδικασιών για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας προχωρά η Κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαντην Παρασκευή 15 Μαΐου ο…