Ο Βραζιλιάνος Ίγκορ Γκιούλεν είναι ο αντικαταστάτης του Σούλαγιτς στον Εθνικό!

Δημοσιεύτηκε στις: at 8 Ιανουαρίου 2016
387 0

Στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου Ίγκορ Γκιούλεν φαίνεται ότι βρήκε η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τον διαγώνιο που έψαχνε, όπως αναφέρει ο Παντελής Λώλης στη σελίδα Facebook της εκπομπής «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της NOVA.

O Γκιούλεν είναι 29 χρονών, δεξιόχειρας και έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Λιβύης, του Ιράκ και του Μπαχρέιν. Αυτός είναι και ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Λούκα Σούλαγιτς που αποτελεί παρελθόν από τους Θρακιώτες, ενώ τις επόμενες ώρες  αναμένεται η άφιξη του στον Έβρο και αν όλα πάνε καλά θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη την Τετάρτη.

Πριν από τον Ίγκορ Γκιούλεν στον Εθνικό δοκιμάστηκε ένας άλλος Βραζιλιάνος, ο Άλαν Καρντόσο, ο οποίος όμως δεν έπεισε τον Σάκη Μουστακίδη.

Σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 19:30 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται σε φιλική αναμέτρηση την Ορεστιάδα.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Άνοδο στο κορυφαίο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Παίδων -Κορασίδων 2019 η νεανική Ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!! Στέφθηκε Πρωταθλήτρια Περιφέρειας ΑΜΘ & ΣΕΡΡΩΝ 2019!!!

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Νοεμβρίου 2019 0
Άνοδο στο κορυφαίο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Παίδων -Κορασίδων 2019 η νεανική Ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης !! Στέφθηκε Πρωταθλήτρια Περιφέρειας…

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. αναζητά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τον Νότιο Έβρο για την στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Οκτωβρίου 2019 0
Η  Π.Α.Ε.  Π.Α.Ο.Κ. αναζητά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τον Νότιο Έβρο για την στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της. Για τον παραπάνω σκοπό διοργανώνει…