Ο Κώστας Κατσιμίγας υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ ;

Δημοσιεύτηκε στις: at 4 Οκτωβρίου 2018
968 0

Δεν υπάρχουν νεότερα για την «Κοινωνική Συμμαχία», παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο της ΑΜΘ. Τα δεδομένα των προηγούμενων εβδομάδων παραμένουν αναλλοίωτα.

Ο σημερινός επικεφαλής Φώτης Καραλίδης σκέπτεται εάν θα παραμείνει ως υποψήφιος περιφερειάρχης στην περιφέρεια ΑΜΘ. Η απόφασή του αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Πολλές είναι οι εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Καραλίδης θα παραμείνει ως επικεφαλής της παράταξης, η οποία διοίκησε την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης από το 2011 έως και τα μέσα του 2014.

Ένα νέο όνομα που διεκδικεί την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη είναι εκείνο του πρώην εκτελεστικού γραμματέα της περιφέρειας επί διοικήσεως Άρη Γιαννακίδη, του μηχανικού Κώστα Κατσιμίγα.

Ο κ. Κατσιμίγας προέρχεται από την Κομοτηνή και στο παρελθόν ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση στο δήμο Κομοτηνής και στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης.

Ενδιαφέρεται μεν αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλεί, προς το παρόν τουλάχιστον, οποιοδήποτε εσωτερικό θέμα.

Στο άκουσμα του ενδιαφέροντος εκ μέρους του κ. Κατσιμίγα, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι με την «Κοινωνική Συμμαχία» και από τις πέντε περιφερειακές ενότητες της ΑΜΘ, στέκονται μάλλον αρνητικοί.

Εκτιμούν ότι προτεραιότητα έχει ο κ. Καραλίδης. Στην περίπτωση που αυτός αρνηθεί, τότε κάποιος άλλος θα πρέπει να προωθηθεί και όχι ο κ. Κατσιμίγας.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο εσωτερικό της «Κοινωνικής Συμμαχίας», υπάρχει και το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί το όνομα ενός πολιτικού προσώπου ευρύτερα γνωστού, το οποίο θα αποφασιστεί από το Κίνημα Αλλαγής και τα κεντρικά του όργανα στην Αθήνα.

www.proininews.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΝΑ.Σ.Α: 8ος χρόνος με επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις από τον κ.Λαμπάκη. Χωρίς σαφές σχέδιο και όραμα, η εισήγησή του στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιανουαρίου 2018 0
Την Δευτέρα 15/01 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης με μοναδικό θέμα «Η Αλεξανδρούπολη στις επόμενες δεκαετίες». Η…

26 Δήμαρχοι λένε όχι στην εξόρυξη χρυσού

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Δεκεμβρίου 2015 0
Σε ημερίδα που πραγματοποίηθηκε στις Σέρρες με θέμα την κατάσταση και τα δεδομένα της μεταλλευτικής εξορυκτικής δραστηριότητας στην Βόρεια Ελλάδα,…

Συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης με την Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Εβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Απριλίου 2019 0
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  Σάββας Δευτεραίος  πραγματοποίησε συνάντηση με την «Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Έβρου» όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την…