Ο Κώστας Κατσιμίγας υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ ;

Δημοσιεύτηκε στις: at 4 Οκτωβρίου 2018
892 0

Δεν υπάρχουν νεότερα για την «Κοινωνική Συμμαχία», παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο της ΑΜΘ. Τα δεδομένα των προηγούμενων εβδομάδων παραμένουν αναλλοίωτα.

Ο σημερινός επικεφαλής Φώτης Καραλίδης σκέπτεται εάν θα παραμείνει ως υποψήφιος περιφερειάρχης στην περιφέρεια ΑΜΘ. Η απόφασή του αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Πολλές είναι οι εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Καραλίδης θα παραμείνει ως επικεφαλής της παράταξης, η οποία διοίκησε την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης από το 2011 έως και τα μέσα του 2014.

Ένα νέο όνομα που διεκδικεί την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη είναι εκείνο του πρώην εκτελεστικού γραμματέα της περιφέρειας επί διοικήσεως Άρη Γιαννακίδη, του μηχανικού Κώστα Κατσιμίγα.

Ο κ. Κατσιμίγας προέρχεται από την Κομοτηνή και στο παρελθόν ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση στο δήμο Κομοτηνής και στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης.

Ενδιαφέρεται μεν αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλεί, προς το παρόν τουλάχιστον, οποιοδήποτε εσωτερικό θέμα.

Στο άκουσμα του ενδιαφέροντος εκ μέρους του κ. Κατσιμίγα, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι με την «Κοινωνική Συμμαχία» και από τις πέντε περιφερειακές ενότητες της ΑΜΘ, στέκονται μάλλον αρνητικοί.

Εκτιμούν ότι προτεραιότητα έχει ο κ. Καραλίδης. Στην περίπτωση που αυτός αρνηθεί, τότε κάποιος άλλος θα πρέπει να προωθηθεί και όχι ο κ. Κατσιμίγας.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο εσωτερικό της «Κοινωνικής Συμμαχίας», υπάρχει και το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί το όνομα ενός πολιτικού προσώπου ευρύτερα γνωστού, το οποίο θα αποφασιστεί από το Κίνημα Αλλαγής και τα κεντρικά του όργανα στην Αθήνα.

www.proininews.gr

Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Λαζόπουλος: “Σχέδιο ανάταξης και ανάπτυξης σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης”

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Αυγούστου 2020 0
Δημήτρης Λαζόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος της Δημοσυνεταιριστικής Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρος Α.Ε.) ‘’Σχέδιο ανάταξης και ανάπτυξης σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης ‘’ Καθήκον…

Δωρεά καρδιογράφου στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Απριλίου 2017 0
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει πως παραχώρησε ως δωρεά στο Κέντρο Υγείας της νήσου Σαμοθράκης έναν σύγχρονο καρδιογράφο για να…

Ορισμός νέων μελών στην Επιτροπή Ανάπτυξης και στην Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαρτίου 2017 0
Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου, ορίστηκαν νέα…