Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη στο ανοιχτό θέατρο Γκοτζιά στις Φέρες

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:20 μμ
12 0

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Στέφανος Κορκολή σε μία ξεχωριστή συναυλία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 21.00 στο ανοιχτό θέατρο Γκοτζιά στις Φέρες.

🎶Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας μαζί με την σπουδαία ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη και δυο εξαιρετικούς μουσικούς, μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της μελοποίησης.

Θα ακουστούν συνθέσεις μεγάλων δημιουργών (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Πλέσσας, Μικρούτσικος, Λοΐζος, Λάγιος, Σπανός Ξαρχάκος κ.ά.), όπως επίσης, μελοποιημένα ποιήματα του Κ.Π. Καβάφη (σε πρώτη εκτέλεση), σε μελοποίηση Στέφανου Κορκολή, καθώς και αγαπημένες συνθέσεις του σπουδαίου συνθέτη.
🎤Τραγούδι : Σοφία Μανουσάκη
🎷Σαξόφωνο – φλάουτο: Βασίλης Δεφίγγος
🎸Κιθάρες -τραγούδι: Κωστής Πυρένης
🎹Πιάνο – τραγούδι : Στέφανος Κορκολής
🎙Απαγγελίες :Χρήστος Φωτίδης
🎚Ηχοληψία: Δημήτρης Δημητριάδης
🎼Ενορχήστρωση : Στέφανος Κορκολής
Ποιήματα και στίχοι που έγιναν πασίγνωστα τραγούδια ανοίγοντας τις ψυχές και τη σκέψη μας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Απαραίτητη η προκράτηση θέσης στον ακόλουθο σύνδεσμο
ή στα ☎️ 2555350095, 2551064173.
❗️Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη κατά την είσοδο και έξοδο στον χώρο της εκδήλωσης.
Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Υγείας από την NUGA BEST Αλεξανδρουπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Οκτωβρίου 2018 0
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Υγείας από την NUGA BEST Αλεξανδρουπολης , το απόγευμα της Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018  Κεντρικός ομιλητής του…

Επίσκεψη του φιλοζωικού σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ Αλεξανδρούπολης στο 3 Δημοτικό Σχολείο Φερών

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Φεβρουαρίου 2018 0
To φιλοζωικό σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ Αλεξανδρούπολης πραγματοποιησε επίσκεψη ενημέρωσης στο 3 Δημοτικό Σχολείο Φερών έπειτα από συνεννόηση με την διευθύντρια του 3ου Δημοτικού…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοχοευτική εκδήλωση του Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ»

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουνίου 2016 0
Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Παραδοσιακών χορών ΑΚΡΙΤΕΣ πραγματοποίησε την ετήσια μουσικοχοευτική παράσταση με τίτλο ” Θράκη είναι…” το Σάββατο…