Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου βράβευσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:48
620 0

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, 2018, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου «ΣυνεχίΖΩ» βράβευσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε αναγνώριση της διαχρονικής του υποστήριξης στον τομέα της υγείας στον Έβρο.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κατασκευή του «Ξενώνα Σταύρος Νιάρχος» στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο Ξενώνας ολοκληρώθηκε με δωρεά του ΙΣΝ, με στόχο τη φιλοξενία των συγγενών ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Επιπλέον, πιο πρόσφατα, το ΙΣΝ, στο πλαίσιο του προγράμματος αντικατάστασης μηχανημάτων ακτινοθεραπείας σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας, υποστήριξε με δωρεά του την αγορά ενός γραμμικού επιταχυντή (linac) στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του ήδη από το 2017, παρέχοντας ζωτικής σημασίας ακτινοθεραπεία σε καρκινοπαθείς στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 10ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Συλλόγων Ασθενών με Καρκίνο που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα

Η γραμμη Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη-Λήμνος εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.)

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Δεκεμβρίου 2019 0
Δέκα οκτώ (18) νέους απομακρυσμένους προορισμούς οι οποίοι βρίσκονται κυρίως στην ακριτική γραμμή του Βόρειου – Ανατολικού και Νοτιο-Ανατολικού Αιγαίου…

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας αποφάσισαν οι λιμένες Αλεξανδρούπολης και Μπουργκάς

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Νοεμβρίου 2016 0
Την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για άμεσες δράσεις αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των λιμένων Αλεξανδρούπολης και Μπουργκάς κατά τη διάρκεια της ημερίδας…