Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προτρέπει στις 20/04/2017 τα λιμάνια της χώρας (τους Οργανισμούς Λιμένων) να επαναπροσδιορίσουν τους χώρους τους, να καθορίσουν τις χρήσεις τους και να εξομοιώσουν τα λάθη ή τις ασάφειες κλπ. που υπάρχουν μέσα σε αυτά. Αυτό θα οδηγήσει σε επανακαθορισμούς των χερσαίων ζωνών.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναμένει την παρουσίαση των προβλημάτων και των νέων δεδομένων που ισχύουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από τον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης, και παρακολουθεί πλήρως την όλη διαδικασία.

Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στη Διοίκηση του Λιμένα και στους υπηρεσιακούς του Οργανισμού που εργάζονται για αυτό το θέμα, αναμένουμε την εισήγησή τους για τις τελικές προτάσεις που θα υποβληθούν, καθώς ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει παρουσιάσει ήδη όλο τον προγραμματισμό του και τον σχεδιασμό των ενεργειών του στην περιοχή, πάντα σε συνεννόηση με το λιμάνι.

Με τον ίδιο τρόπο που ψάχνει ο κ. Μιχαηλίδης, μπορεί να ανακαλύψει κάποιο έγγραφο του Υπουργείου Ενέργειας προς την ΔΕΗ Αλεξανδρούπολης ή του Υπουργείου Μεταφορών προς τον ΟΤΕ Αλεξανδρούπολης ή ακόμη του Υπουργείου Υγείας προς το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δεν έχει παρέμβει. Ψάχνοντας ανακαλύπτεις τα δήθεν μεγάλα λάθη του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης. Είναι μεγάλο προσόν τελικά η ανάγνωση των εγγράφων. Ούτε αυτό μπορεί να κάνει πια ο κ. Μιχαηλίδης. Υπάρχει μεγάλο πεδίο για λογική και γνώση.

Προηγούμενο άρθροΗ Μηχανική Απομείωσης του Χρέους και η Ελλάδα. (Δ.Μακροδημόπουλου)
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της SAOS FERRIES: Ξεκινούν τα δρομολόγια για Λαύριο – Λήμνο – Σαμοθράκη