Πήγε να διαμαρτυρηθεί για κλήση με… πλαστό ασφαλιστήριο στην Αλεξανδρούπολη!

Δημοσιεύτηκε στις: at 15:17
571 0

Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για παραβίαση του Κ.Ο.Κ., αλλά και για πλαστογραφία

Πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένη μια γυναίκα που δέχθηκε κλήση για παράβαση με το Ι.Χ. αυτοκίνητό της, αλλά δεν ήθελε να πληρώσει το διοικητικό πρόστιμο και πήγε να καταθέσει ένσταση στην Τροχαία Αλεξανδρούπολης. Δεν υπολόγισε, όμως, ότι θα της ζητούσαν να επιδείξει τα σχετικά έγγραφα.

Όταν η οδηγός παρέδωσε την άδεια ικανότητας οδήγησης, την άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Μόλις τα πήραν για να τα ελέγξουν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου ήταν… πλαστό, το κατέσχεσαν και πέρασαν χειροπέδες στην οδηγό!

Η γυναίκα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ο οποίος της απήγγειλε κατηγορία για πλαστογραφία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και, φυσικά, όχι μόνο δεν απέφυγε την καταβολή του προστίμου, αλλά της αφαιρέθηκαν το δίπλωμα και η άδειας κυκλοφορίας του οχήματος!

www.protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ζητάει μέτρα προστασίας στα σύνορα του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2020 0
Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης…

Δημήτρης Πέτροβιτς: “Παραμένω εγγυητής της ενότητας – Το διακύβευμα είναι να κατέβει η παράταξη ενωμένη στις εκλογές”

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Σεπτεμβρίου 2018 0
Το νέο δημοσίευμα που αναφέρει ότι άμεσα σήμερα η αύριο ο Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης θα ανακοινώσει ότι θα ηγηθεί ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια και…