Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στο Δέλτα του Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 31 Ιανουαρίου 2017
494 0

Ήρθε πάλι ο καιρός να γιορτάσουμε τους υγροτόπους, όπως κάθε χρόνο στις αρχές Φεβρουαρίου. Φέτος η εκδήλωση, όπως και όλες οι εκδηλώσεις έχουν διπλή σημασία, καθώς συμπληρώνονται 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πληροφόρησης!

Ο Φορέας Διαχείρισης σας προσκαλεί στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους υγροτόπους και ιδιαίτερα στο ρόλο που παίζουν στη μείωση των κινδύνων από φυσικές καταστροφές.

Προστασία από τις πλημμύρες, ήπιο κλίμα, νερό για άρδευση, χιλιάδες πουλιά που ξεχειμωνιάζουν, είναι μόνο λίγες από τις αξίες που έχει το Δέλτα του Έβρου.

Ελάτε να τις ανακαλύψουμε!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση με το θέμα της ημέρας «Υγρότοποι για τη μείωση του κινδύνου από τις φυσικές καταστροφές», εκπαιδευτικές δραστηριότητες και διαδρομή στο Δέλτα του Έβρου με τα λεωφορεία του Φορέα Διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 25510 61000.

Σχετικά άρθρα

Επετειακή εκδήλωση για τον Κομοτηναίο Αρχιεπισκοπο του ”ΟΧΙ” ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Οκτωβρίου 2017 0
Επετειακή εκδήλωση για τον Κομοτηναίο  Αρχιεπισκοπο του ”ΟΧΙ” ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ. Εν όψει της Εθνικής Επετείου της 28 Οκτωβρίου 1940, ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός…

Συναυλία του συγκροτήματος Νέων της Εθνικής ρωσικής ακαδημαϊκής ορχήστρας λαϊκών οργάνων Osipov, στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Νοεμβρίου 2016 0
  Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης  σε συνεργασία με το Γραφείο Ενημέρωσης – Σύνδεσης Αγίας Πετρούπολης-Αλεξανδρούπολης οργανώνει συναυλία στις 19 Νοεμβρίου  2016…