Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στο Δέλτα του Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 31 Ιανουαρίου 2017
555 0

Ήρθε πάλι ο καιρός να γιορτάσουμε τους υγροτόπους, όπως κάθε χρόνο στις αρχές Φεβρουαρίου. Φέτος η εκδήλωση, όπως και όλες οι εκδηλώσεις έχουν διπλή σημασία, καθώς συμπληρώνονται 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πληροφόρησης!

Ο Φορέας Διαχείρισης σας προσκαλεί στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους υγροτόπους και ιδιαίτερα στο ρόλο που παίζουν στη μείωση των κινδύνων από φυσικές καταστροφές.

Προστασία από τις πλημμύρες, ήπιο κλίμα, νερό για άρδευση, χιλιάδες πουλιά που ξεχειμωνιάζουν, είναι μόνο λίγες από τις αξίες που έχει το Δέλτα του Έβρου.

Ελάτε να τις ανακαλύψουμε!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση με το θέμα της ημέρας «Υγρότοποι για τη μείωση του κινδύνου από τις φυσικές καταστροφές», εκπαιδευτικές δραστηριότητες και διαδρομή στο Δέλτα του Έβρου με τα λεωφορεία του Φορέα Διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 25510 61000.

Σχετικά άρθρα

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Κυπριανού στο Σταυρίδειο Ἐκκλησιαστικό Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Σεπτεμβρίου 2016 0
Tην Κυριακὴ 2 Ὀκτωβρίου 2016, ἑορτή τοῦ Ἁγίου ἐνδόξου Ἱερομάρτυρος Κυπριανοῦ, πανηγυρίζει ὁ Ἱερὸς Ναὸς τοῦ Σταυριδείου Ἐκκλησιαστικοῦ Ἱδρύματος Χρονίως Πασχόντων…

Δείτε την αναπαράσταση της αφίξεως της Εικόνας της Παναγίας της Τριφώτισσας από την Αίνο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Μαΐου 2018 0
Τη απόγευμα της Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 ανήμερα του εορτασμού της απελευθέρωσης και ενσωμάτωσης της Αλεξανδρούπολης στον εθνικό κορμό, στο…