Παραπέμπονται σε δίκη οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο της άτυχης Δέσποινας και του αγέννητου μωρού της

Ο σύζυγος της άτυχης Δέσποινας, Κώστας Μπακαλάκης, με ανακοίνωσή του στο Facebook ανακοίνωσε την δικάσιμο ημερομηνία των εμπλεκομένων για την  υπόθεση του θανάτου της συζύγου και του αγέννητου μωρού τους.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωση του :

«Παραπέμπονται σε δίκη δυο Ιατροί μια Μαία και μια Νοσηλεύτρια για το θάνατο της Δέσποινας και του μωρού»

Αλεξανδρούπολη 29/7/22

 

Σήμερα μου επιδόθηκε το κλητήριο θέσπισμα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης βάση του οποίου:

Κατηγορούνται οι

1) ………….Ιατρός

2) …………..Ιατρός

3) ……………..Μαία

4) ………………Νοσηλεύτρια

ότι σκότωσαν την σύζυγό μου Καραγεωργίου Δέσποινα και το παιδί μας.

Οι κατηγορίες αναφέρουν ότι οι θάνατοι προκλήθηκαν από αμέλεια και ότι το μοιραίο προκλήθηκε από τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους, ενεργώντας αντίθετα από ότι όφειλαν σε πολλά πράγματα, όπως αυτά ένα-ένα αναφέρονται στο κατηγορητήριο.

Επίσης η τρίτη κατηγορούμενη, κατηγορείται και για πλαστογραφία και παραποίηση εγγράφων, με σκοπό να παραπλανηθούν οι διερευνώντες τις ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στο κλητήριο αυτό, ορίζεται και η ημερομηνία της δίκης, που είναι 6 Οκτωβρίου 2022.

Έχοντας εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αναμένω την ημερομηνία της δίκης και την επιβεβαίωση της ενοχής τους, αν και στα μάτια της οικογένειας αλλά και της κοινής γνώμης, η ενοχή τους είναι βέβαιη για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν, να οδηγήσουν την Δέσποινα και το παιδί, στο θάνατο με τέτοιο φρικτό τρόπο.

Αναμένω την ημερομηνία της δίκης και ελπίζω να μην αναβληθεί και για έναν ακόμα λόγο. Να πάψουν επιτέλους να ασκούν τα καθήκοντά τους οι κατηγορούμενοι, μιας και η διοίκηση του Νοσοκομείου και του Υπουργείου Υγείας, επιτρέπει ακόμα στους επικίνδυνους αυτούς ανθρώπους να λειτουργούν στο χώρο της υγείας και να θέτουν σε κίνδυνο και άλλες έγκυες γυναίκες και μωρά.

Μπακαλάκης Κώστας

Προηγούμενο άρθροΜ. Χαρακόπουλος από το Διδυμότειχο: Ειδικό δημογραφικό πρόγραμμα για τις ακριτικές περιοχές
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται η πετυχημένη συνεργασία της Νίκης Αλεξανδρούπολης με τον Σάκη Μουστακίδη