Πασχαλινή δράση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 20 Μαρτίου 2018
882 0

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος προσκαλεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά όλους τους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν στην νέα πασχαλινή του δράση, με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που στηρίζει.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης πασχαλινά δέματα που θα περιέχουν μία λαμπάδα, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα τσουρέκι, για να διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο.

Η δράση θα υλοποιηθεί κατά την περίοδο 19 Μαρτίου – 30 Μαρτίου. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, Σκρα 1, ή να καλέσουν στο 25510 51856, Δευτέρα – Παρασκευή, στις 10:30 – 18:30.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Μαρία Εμμανουηλίδου, (Κοινωνική Λειτουργός)

Μαρία Ιωαννίδου, (Γραμματέας)

τηλ-fax: 25510 51856

e-mail: sosthrakicenter@sos-villages.gr

 

Σχετικά άρθρα

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη με τίτλο “ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΛΙΤΟΣ” , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαΐου 2016 0
Το βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ – Φωτεινή Σκαρλακίδου, σε συνεργασία με το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης και τις εκδόσεις Πατάκη πραγματοποίησαν το απόγευμα της…