Παύονται από τα καθήκοντά τους Δ. Λαζόπουλος και Α. Κακαλή

Δημοσιεύτηκε στις: at 06:06
464 0

Ο διοικητής του νοσοκομείου Έβρου, Δημήτρης Λαζόπουλος και η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Αθανασία Κακαλή, βρίσκονται στη λίστα των 59 διοικητών που παύονται από τα καθήκοντά τους, με απόφαση του υπουργείου Υγείας.

Παραμένουν στη θέση τους μόλις 12, οι οποίοι αξιολογήθηκαν θετικά από την πενταμελή επιτροπή του υπουργείου, αποτελούμενη από διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), μετά από 10μηνη διαδικασία αξιολόγησης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η avgi.gr. Η επιτροπή έκρινε πως η πλειοψηφία των διοικητών (59 από τους συνολικά 71) δεν πληρούσε τα απαραίτητα κριτήρια για την παραμονή στην θέση τους.

Στην ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως η εν λόγω διαδικασία ήταν ανοιχτή, διαφανής και για πρώτη φορά η επιτροπή δεν ήταν κυβερνητικά ελεγχόμενη. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι από τους αποχωρήσαντες διοικητές και αναπληρωτές που αμφισβητούν την διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης, καθώς, όπως υποστηρίζουν, οι αποφάσεις για τις αποπομπές τους ήταν προειλημμένες.

ΠΗΓΗ e-vertigo.gr

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός της Κατασκήνωση Μακρης

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Ιουλίου 2020 0
Καθαρισμός της Κατασκήνωση Μακρης (από κλαδιά εντός του χώρου) πραγματοποιηθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Ιουλίου 2020 από τα συνεργία…

Ανεβαίνει η στάθμη στο Πέταλο

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Φεβρουαρίου 2021 0
Την εκτίμηση ότι εντός των επόμενων ωρών η στάθμη των υδάτων στο Πέταλο Πέπλου της Δημοτικής Ενότητας Φερών, θα ξεπεράσει…