Ο διοικητής του νοσοκομείου Έβρου, Δημήτρης Λαζόπουλος και η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Αθανασία Κακαλή, βρίσκονται στη λίστα των 59 διοικητών που παύονται από τα καθήκοντά τους, με απόφαση του υπουργείου Υγείας.

Παραμένουν στη θέση τους μόλις 12, οι οποίοι αξιολογήθηκαν θετικά από την πενταμελή επιτροπή του υπουργείου, αποτελούμενη από διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), μετά από 10μηνη διαδικασία αξιολόγησης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η avgi.gr. Η επιτροπή έκρινε πως η πλειοψηφία των διοικητών (59 από τους συνολικά 71) δεν πληρούσε τα απαραίτητα κριτήρια για την παραμονή στην θέση τους.

Στην ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως η εν λόγω διαδικασία ήταν ανοιχτή, διαφανής και για πρώτη φορά η επιτροπή δεν ήταν κυβερνητικά ελεγχόμενη. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι από τους αποχωρήσαντες διοικητές και αναπληρωτές που αμφισβητούν την διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης, καθώς, όπως υποστηρίζουν, οι αποφάσεις για τις αποπομπές τους ήταν προειλημμένες.

ΠΗΓΗ e-vertigo.gr

Προηγούμενο άρθροΤο βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ – Φωτεινή Σκαρλακίδου και οι εκδόσεις Μέλινο διοργανωνουν την παρουσίαση του βιβλίου “15+7 πολύτιμα “μαθήματα” & βήματα για καλύτερες σχέσεις” της συγγραφέως Τένιας Μακρή.
Επόμενο άρθροΔήλωση-σοκ από Τσιρώνη: «Στην Αδριανούπολη σχεδιάζεται πυρηνικό εργοστάσιο»