Η επιστολή του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας, κ. Θεόδωρου Βουρδόλη προς το Αρχηγείο της Ελλάς με την οποία ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αιτείται να ενταχθούν στους νεοπροσληφθέντες 400 συνοριακούς φύλακες και οι επιπλέον 31 υποψήφιοι οι οποίοι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, ολοκλήρωσαν τις προβλεπόμενες από τα οριζόμενα της προκήρυξης εξετάσεις και κρίθηκαν Ικανοί είναι η ακόλουθη

 

Κύριοι,

 

Στο πλαίσιο πρόσληψης των νέων Συνοριακών Φυλάκων, προς ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση των υποψηφίων και των οικογενειών τους κάνατε δεκτό το αίτημά μας και διεξαγάγατε τις υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις των επιτυχόντων και επιλαχόντων στην Αλεξανδρούπολη.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της λίστας των ικανών νέων Συνοριακών Φυλάκων, διαπιστώνεται ότι μόλις 31 ικανοί κριθέντες υποψήφιοι μένουν εκτός των 400 θέσεων συνολικά .

Επειδή πιστεύουμε ότι τόσο οι νέοι Συνοριακοί Φύλακες, όπως πολύ ορθά κρίνατε, είναι απαραίτητοι για την περιοχή μας, όσο και οι μόλις 31 εκτός των παραπάνω θέσεων αλλά κριθέντες ικανοί για την πλήρωση θέσεων Συνοριακών Φυλάκων, είναι εξίσου απαραίτητοι, σας ζητούμε με την παρούσα όπως εντάξετε και αυτούς στον αριθμό των προσληφθέντων ώστε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσετε τις δυνάμεις των Συνόρων μας καθώς οι 31 επιπλέον αλλά πληρούντων όλων των προϋποθέσεων, ολοκλήρωσαν τις προβλεπόμενες από τα οριζόμενα της προκήρυξής εξετάσεις και κρίθηκαν Ικανοί.   

Παρακαλούμε όπως κάνετε δεκτό το αίτημά μας επικαλούμενοι την ανάγκη της πληρέστερης κάλυψης των αναγκών προστασίας των συνόρων της πατρίδα μας.

Είμαστε στην διάθεσή σας .

Ο Αντιδήμαρχος

Πολιτισμού, Αθλητισμού,Εθελοντισμού, Παιδείας  Νεολαίας

Βουρδόλης Θεόδωρος

Προηγούμενο άρθρο Παράταση ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων Αλεξανδρούπολης κατά ορισμένο χρόνο
Επόμενο άρθροΟ Καταρράκτης του Άβαντα και ο Αρχαίος Ληνός, αποκαλύφθηκε στα μάτια των πεζοπόρων του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ