Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:02
903 0

Στις φλόγες τυλίχτηκε νωρίς το πρωί σήμερα διαμέρισμα 3ου ορόφου στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Αλεξανδρούπολη. Στο διαμέρισμα σύμφωνα με περίοικους, διαμένει οικογένεια με 2 παιδιά αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής με 3 οχήματα ενώ το κτίριο εκκενώθηκε. Η φωτιά περιορίστηκε και αυτή τη στιγμή (γύρω στις 10 το πρωί) υπάρχουν καπνοί από τον εσωτερικό χώρο, από αντικείμενα που σιγοκαίγονται. Η ζημιά στο διαμέρισμα σύμφωνα με τις πρώτες (μη επίσημες) εκτιμήσεις είναι αρκετά μεγάλη.

Την ώρα της φωτιάς και λόγω των ανέμων, η μυρωδιά από το καμένο εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της πόλης και υπήρξε ανησυχία σε πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Υπηρεσίες «Έξυπνης Πόλης» στο Δήμο Αλεξανδρούπολης με την υλοποίηση της εφαρμογής «ClicknSpot»

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Νοεμβρίου 2017 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Δημοτών του, υλοποιεί τις υπηρεσίες Έξυπνης Πόλης της εφαρμογής ClicknSpot, στοχεύοντας…

Αθανάσιος Τσώνης: “Ο οδικός τουρισμός δέχτηκε ένα βαρύτατο πλήγμα στην ΑΜΘ – Θεωρούμε άμεσα αναγκαία την εφαρμογή των βασικών μέτρων της αρχικής Δέσμης Προτάσεών μας , προς το Υπουργείο Τουρισμού”

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Ιουλίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ κ. Αθανάσιος Τσώνης:  Με πλήρη Σεβασμό στη θεμελιώδη αρχή της Δημόσιας και Ατομικής Υγείας,…