Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός: ”Η Υπέρμαχος Στρατηγός να σας ενδυναμώνει”

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:57
279 0

Τους αναλαβόντας πρότριτα, με απόφαση της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, την διοίκηση των μονάδων του Στρατού Ξηράς, που εδρεύουν στην περιοχή δικαιοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου επισκέφθηκε, εν όψει των εορτών του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός.

Με την ευκαιρία αυτή ο Σεβασμιώτατος συγκεκριμένα συνεχάρη επί τη αναλήψει των καθηκόντων τους τον Στρατηγό Διοικητή της XVI Μεραρχίας Ιωάννη Βασιλάκη την 6η Απριλίου ε.ε., τον Διοικητή της 50ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Χρήστο Μπακιρτζή την 10η Απριλίου ε.ε. και τον Διοικητή της 30ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Γεώργιο Διβάρη την 13η Απριλίου ε.ε.

Τον Σεβασμιώτατο επίσης επισκέφθηκε εθιμοτυπικά την Μεγάλη Δευτέρα ο αναλαβών Υποδιοικητής της XVI Μεραρχίας Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής.

Στους νέους Διοικητές  και στον Υποδιοικητή της Μεραρχίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η Υπέρμαχος Στρατηγός να ενδυναμώνει αυτούς στην ευθυνοφόρο και υπεύθυνη αποστολή τους και το Φως της Αναστάσεως να χαρίζει πρόοδο, ειρήνη και ευημερία στον τόπο μας.

Σχετικά άρθρα

Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης θα συμμετέχει στη διαμαρτυρία της Δ.Ε.Θ.

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Αυγούστου 2016 0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες  – Συνάδελφοι Οι ομοσπονδίες των σωμάτων ασφαλείας αποφάσισαν την πραγματοποίηση πανελλαδικής ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή…