Σελμά Καραχότζα: Η Πομάκα που αρίστευσε στις Πανελλαδικές – Σεμπαϊδήν Καραχότζα: «Ευτυχώς που δεν πήγε στο (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ) μειονοτικό σχολείο»

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:33
58 0

Πομάκοι, η καρδιά τους χτυπά ελληνικά και στις φλέβες τους ρέει αίμα γαλάζιο. Οι εγκληματικές πολιτικές τους πέταξαν βορά στις ορέξεις της τουρκικής προπαγάνδας και στα σχέδια αμφισβήτησης του status της Θράκης.

Όμως οι Πομάκοι σε κάθε ευκαιρία δείχνουν πως η ψυχή τους είναι Ελληνική και αποκηρύσσουν τα εγκληματικά σχέδια της Άγκυρας και του πρακτορικού προξενείου της Κομοτηνής.

Μια πομακοπούλα η Σελμά Καραχότζα διέπρεψε στις πανελλαδικές εξετάσεις, με 17.260 μόρια, όπως με περηφάνεια δημοσιοποίησε ο πατέρας της, κάνοντας τα όνειρα της πραγματικότητα. Να σπουδάσει στα ελληνικά πανεπιστήμια και να προσφέρει στην πατρίδα της.

Ο Σέμπα Καραχότζα, πατέρας της, τονίζει με βαθύ νόημα πως ευτυχώς που η κόρη του δεν φοίτησε σε μειονοτικό σχολείο και μπόρεσε να έχει σωστή παιδεία, υπονοώντας που σε αυτά γίνεται μονάχα προπαγάνδα. Ο χαρακτηρισμός του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, τα λέει όλα.

ΠΗΓΗ www.otavoice.gr

Σχετικά άρθρα

ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ… ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ… Μετά την καταιγίδα γεγονότων για την δημιουργία του ΚΥΤ Φυλακίου (από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο)

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαρτίου 2021 0
ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ … ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ… Μετά την καταιγίδα γεγονότων για την δημιουργία του ΚΥΤ Φυλακίου  Από τον Ηλία…

Κατατέθηκε την Πέμπτη 20/06/2019 στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, το Βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής του Έβρου.

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Ιουνίου 2019 0
Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι : ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Με καταγωγή από την Κυριακή, ο πατέρας και από την…

ΠΑΜΕ: Υπόμνημα προς τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Σεπτεμβρίου 2018 0
Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Έβρου Ένωση Οικοδόμων & Συναφών…