Σε καραντίνα 3 Συνοριοφύλακες του Τμήματος Σαπών μετά από επαφή με ασυμπτωματική παράνομη μετανάστρια του χθεσινού τροχαίου στο Βέλκιο

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:33
132 0

Σε καραντίνα μπήκαν 3 αστυνομικοί που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριοφυλακής Σαπών οι οποίοι οδήγησαν μετανάστες που τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο διακινητής τους στον κόμβο του Βελκίου Σαπών όπως ενημερώσαμε με πρωινό ρεπορτάζ στη Ροή news.

Oι 3 συνοριοφύλακες μετέφεραν τους 6 από τους 9 τραυματισμένους παράνομους μετανάστες στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης .

Εκεί όλοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο για κορωνοϊό και μία γυναίκα βγήκε θετική παρόλα ασυμπτωματική .Οι άλλοι 5 παράνομοι μετανάστες ήταν αρνητικοί.

Οι 3 αστυνομικοί υποβλήθηκαν και αυτοί σε έλεγχο με τα αποτελέσματα να μην έχουν βγει ακόμη ωστόσο τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα .

Οι άλλοι 3 μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου μία γυνάικα νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα εκτός κινδύνου .

Στην γυναίκα έγινε τεστ για τον ιό και ήταν αρνητική ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και για τους άλλους 2 μετανάστες που νοσηλεύονται σε ειδικό θάλαμο του Νοσοκομείου Κομοτηνής .

Όπως έγινε γνωστό αλλοδαπός διακινητής μετέφερε 9 παράνομους μετανάστες και κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα ,στον κόσμο του Βελκίου και προσπαθώντας να περάσει απέναντι ,έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο με δύο επιβάτες από τον Εβρενο οι οποίοι ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά .

Ο διακινητής διέφυγε της σύλληψης αφού παρά το ανθρωποκυνηγητό δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί στην περιοχή της Αετοκορυφής .

Για κάθε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε

ΠΗΓΗ www.roinews.gr

Σχετικά άρθρα

Μητροπολίτης και Δήμαρχος στο Πάρκο των Χριστουγέννων

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Δεκεμβρίου 2019 0
Το Πάρκο των Χριστουγέννων επισκέφτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος συνοδευόμενος από τον δήμαρχό Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη. Ο Σεβασμιότατος με…

Μήνυμα στους δημότες της Αλεξανδρούπολης απο τον Σάββα Δευτεραίο

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαΐου 2019 0
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σάββας Δευτεραίος Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης, απευθύνεται στη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων, των…

O Δημήτρης Κολιός βραβεύτηκε για την προσφορά του στην ενημέρωση , στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Φεβρουαρίου 2018 0
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, σε γνωστό Ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης,  η ετήσια γιορτή για την κοπή της Πίτας του…