Σε μία και μοναδική εμφάνιση στην Αλεξανδρούπολη στις 29/9 το Enosi Quartet της Αυστρίας!

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:26
1219 0

Στις 29 Σεπτέμβρη το αυστριακό κουαρτέτο εγχόρδων Enosi θα παρουσιάσει διάσημα έργα μουσικής δωματίου, των συνθετών Mozart, Schubert και Shostakovich, στον Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωσήφ στην Αλεξανδρούπολη στις 8 το βράδυ.

Το Enosi Quartet αποτελείται από 4 μουσικούς (τους βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία) διαφορετικών χωρών καταγωγής. Η Siri Sundström από τη Φινλανδία, η Greta Sophie Lantschner από την Ιταλία, ο Dusan Markovic από τη Σερβία και ο Ιορδάνης Ελευθεριάδης από την Ελλάδα και μάλιστα από την Αλεξανδρούπολη!

Οι 4 τους ενώνονται και σχηματίζουν το κλασσικό σχήμα κουαρτέτου εγχόρδων (2 βιολιά, βιόλα, τσέλο). Δραστηριοποιούνται κυρίως στη χώρα γνωριμίας τους, την Αυστρία, καθώς επίσης και στο εξωτερικό.

Πληροφορίες για τη συναυλία και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ στις ρωγμές του χρόνου – Το καινούργιο βιβλίο του Κωνσταντίνου Α. Τριανταφυλλάκη

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Φεβρουαρίου 2019 0
ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ στις ρωγμές του χρόνου   Το καινούργιο βιβλίο  του Κωνσταντίνου Α. Τριανταφυλλάκη , «Μικρές Περιπλανήσεις», είναι ένα γλυκόπικρο  αφηγηματικό…

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 28/3 έως 3/4

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Μαρτίου 2019 0
Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 28/3 έως και την Τετάρτη 3/4 θα προβληθούν οι πέντε παρακάτω ταινίες: Έρχεται η Κοινωνική Περιπέτεια, «Arctic» του Τζο Πένα με τους…