Σε μία και μοναδική εμφάνιση στην Αλεξανδρούπολη στις 29/9 το Enosi Quartet της Αυστρίας!

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:26
1147 0

Στις 29 Σεπτέμβρη το αυστριακό κουαρτέτο εγχόρδων Enosi θα παρουσιάσει διάσημα έργα μουσικής δωματίου, των συνθετών Mozart, Schubert και Shostakovich, στον Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωσήφ στην Αλεξανδρούπολη στις 8 το βράδυ.

Το Enosi Quartet αποτελείται από 4 μουσικούς (τους βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία) διαφορετικών χωρών καταγωγής. Η Siri Sundström από τη Φινλανδία, η Greta Sophie Lantschner από την Ιταλία, ο Dusan Markovic από τη Σερβία και ο Ιορδάνης Ελευθεριάδης από την Ελλάδα και μάλιστα από την Αλεξανδρούπολη!

Οι 4 τους ενώνονται και σχηματίζουν το κλασσικό σχήμα κουαρτέτου εγχόρδων (2 βιολιά, βιόλα, τσέλο). Δραστηριοποιούνται κυρίως στη χώρα γνωριμίας τους, την Αυστρία, καθώς επίσης και στο εξωτερικό.

Πληροφορίες για τη συναυλία και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

Διεθνής Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Οκτωβρίου 2017 0
Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Λευκού Μπαστουνιού στις 15/10, η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης και το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις…