Σοβαρά μαχαιρωμένος βρέθηκε 27χρονος ΕΠΟΠ στο Σουφλί

Δημοσιεύτηκε στις: at 11 Ιουνίου 2016
437 0

Μέσα σε μία λίμνη αίματος βρέθηκε ένας 27χρονος ΕΠΟΠ στο σπίτι του στο Σουφλί, από συναδέλφους του, οι οποίοι ανησύχησαν όταν είδαν ότι δεν εμφανίζεται στην υπηρεσία και πήγαν στο σπίτι του, έσπασαν την πόρτα και τον βρήκαν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ο άνδρας έφερε τρία τραύματα από μαχαίρι, ένα στο χέρι, ένα στο λαιμό κι ένα πολύ βαθύ στην κοιλία, από το οποίο είχε επέλθει και εξεντέρωση. Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχο γύρω στις 10.30 το πρωί, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8.30-9 το πρωί.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ στρατονομία και αστυνομία ερευνούν τις συνθήκες του συμβάντος, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτοχειρίας, αλλά και επίθεσης που ίσως δέχθηκε ο 27χρονος. Πάντως, στο σπίτι του δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης της πόρτας ή συμπλοκής.

alexpoli.gr

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση για τις προσλήψεις επικουρικών ιατρών στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Απριλίου 2020 0
Σχετικά με τις προσλήψεις επικουρικών ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας, διευκρινίζεται ότι: Η διαδικασία…

Συνεργασία φορέων για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκλήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση στο Διδυμότειχο

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Απριλίου 2017 0
Συνεργασία πυροσβεστικής, τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Διδυμότειχου και πολιτικής προστασίας της περιφέρειας ΑΜ-Θ, την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 για την…