Συνάντηση του υποψήφιου δήμαρχου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Λαζόπουλου με την Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Έβρου Α.Ε.

Δημοσιεύτηκε στις: at 4:47 μμ
548 0

Επίσκεψη στα γραφεία του ΚΤΕΛ Ν. Έβρου Α.Ε.  πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη  Ενότητα για μια Νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Στην συνάντηση  με τον Πρόεδρο κ.Σταμάτη Ντούμπα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  συμμετείχαν ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Λαζόπουλος ,οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι   Δούκας Φραγκούλης , Κώστας  Πετρίδης , Χρήστος  Μπετσίδης  , Βαγγέλης Ζιούτης ,Βαγγέλης Γουμενίδης   και Σμαρώ Βαλαβανίδου.

Ενημερωθήκαμε για τον στόλο της Εταιρείας, τα δρομολόγια της, την δυναμική της, το πλήθος του κόσμου που εμπιστεύεται τις μετακινήσεις του με τα ΚΤΕΛ ,την ευαισθησία που δείχνει στο θέμα των αφίξεων – αναχωρήσεων από την οδό Βενιζέλου με το πρόγραμμα των δρομολογίων του για την λιγότερη δυνατή κυκλοφοριακή φόρτιση της περιοχής.

Μιλήσαμε για τις μελλοντικές ανάγκες της Εταιρείας, τις προϋποθέσεις για νέο κτίριο και τις προδιαγραφές του ,προκειμένου να παρέχει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες.

Μάθαμε λεπτομερώς για τη ¨χρήση¨ του  ΚΤΕΛ ως πιόνι σε σκακιέρα ,με τις παλινωδίες στο θέμα της μετεγκατάστασης του ,που με μεγάλη ευκολία “θυσιάζεται”.

   Λάβαμε γνώση για την πιθανή μετακίνηση του ΚΤΕΛ στο χώρο του “Γαλλικού Σταθμού”  στο πλαίσιο “αποσυμφόρησης” του εμπορικού κέντρου της πόλης. Παρακολουθούμε με προσοχή τις μελέτες που δημοσιεύονται και αφορούν την μετακίνηση του ΚΤΕΛ και εκφράσαμε τις απόψεις μας για τον χώρο του “Γαλλικού Σταθμού” .

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Δημήτρης Λαζόπουλος τόνισε την επιτακτική ανάγκη μετακίνησης  του Σταθμού του ΚΤΕΛ   στο  συντομότερο κατά το δυνατόν χρονικά διάστημα , με τρόπο που θα διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της εταιρείας και η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Νενεδάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Απριλίου 2019 0
Καλωσορίζουμε στις τάξεις της παράταξης μας “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”, τον Γιάννη Νενεδάκη ο οποίος συστρατεύεται στον κοινό…

8,5 εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜΘ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο για καινούργιο εξοπλισμό

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Οκτωβρίου 2019 0
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ θα διαθέσει 8.531.160 ευρώ από το Επιχειρησιακό της…

Πώς η καραντίνα… έσωσε τη Σανγκάη!

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Μαρτίου 2020 0
Ο κορονοϊός υποχωρεί στη Σανγκάη μετά την καραντίνα 14 ημερών. Οι κάτοικοι επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους. Ο Λεωνίδας Λεωνιδάκος εξηγεί…