Συνάντηση του υποψήφιου δήμαρχου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Λαζόπουλου με την Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Έβρου Α.Ε.

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:47
707 0

Επίσκεψη στα γραφεία του ΚΤΕΛ Ν. Έβρου Α.Ε.  πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη  Ενότητα για μια Νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Στην συνάντηση  με τον Πρόεδρο κ.Σταμάτη Ντούμπα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  συμμετείχαν ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Λαζόπουλος ,οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι   Δούκας Φραγκούλης , Κώστας  Πετρίδης , Χρήστος  Μπετσίδης  , Βαγγέλης Ζιούτης ,Βαγγέλης Γουμενίδης   και Σμαρώ Βαλαβανίδου.

Ενημερωθήκαμε για τον στόλο της Εταιρείας, τα δρομολόγια της, την δυναμική της, το πλήθος του κόσμου που εμπιστεύεται τις μετακινήσεις του με τα ΚΤΕΛ ,την ευαισθησία που δείχνει στο θέμα των αφίξεων – αναχωρήσεων από την οδό Βενιζέλου με το πρόγραμμα των δρομολογίων του για την λιγότερη δυνατή κυκλοφοριακή φόρτιση της περιοχής.

Μιλήσαμε για τις μελλοντικές ανάγκες της Εταιρείας, τις προϋποθέσεις για νέο κτίριο και τις προδιαγραφές του ,προκειμένου να παρέχει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες.

Μάθαμε λεπτομερώς για τη ¨χρήση¨ του  ΚΤΕΛ ως πιόνι σε σκακιέρα ,με τις παλινωδίες στο θέμα της μετεγκατάστασης του ,που με μεγάλη ευκολία “θυσιάζεται”.

   Λάβαμε γνώση για την πιθανή μετακίνηση του ΚΤΕΛ στο χώρο του “Γαλλικού Σταθμού”  στο πλαίσιο “αποσυμφόρησης” του εμπορικού κέντρου της πόλης. Παρακολουθούμε με προσοχή τις μελέτες που δημοσιεύονται και αφορούν την μετακίνηση του ΚΤΕΛ και εκφράσαμε τις απόψεις μας για τον χώρο του “Γαλλικού Σταθμού” .

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Δημήτρης Λαζόπουλος τόνισε την επιτακτική ανάγκη μετακίνησης  του Σταθμού του ΚΤΕΛ   στο  συντομότερο κατά το δυνατόν χρονικά διάστημα , με τρόπο που θα διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της εταιρείας και η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Φώφη Γεννηματά: “Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, δικαιούνται μια ξεχωριστή θέση στον νέο αναπτυξιακό χάρτη της χώρας”

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουνίου 2017 0
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά πραγματοποίησε ομιλία το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2017 στη δεύτερη Περιφερειακή…

Δημήτρης Πέτροβιτς: Εξάρω την πρωτοβουλία του Στρατού Ξηράς με την τοποθέτηση εχίνων, κονσερτινων και μπετόν μπλοκ στους Κήπους

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Νοεμβρίου 2021 0
Στους Κήπους Έβρου βρέθηκε ο Αντιπεριφεριαρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πετροβιτς με αφορμη την εορτη του προστάτη των Τελωνειακών Ευαγγελιστή Ματθαίου…