ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ: Η επίσκεψη του Π. Σκουρλέτη επαναβεβαίωσε τη σταθερή αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην καταστροφική «επένδυση » των χρυσωρυχείων στην Θράκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 3 Οκτωβρίου 2019
313 0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ

Η επίσκεψη του Π.Σκουρλέτη επαναβεβαίωσε τη σταθερή αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην καταστροφική «επένδυση » των χρυσωρυχείων στην Θράκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερά εναντίον της καταστροφικής «επένδυσης» των χρυσωρυχείων στην Θράκη , κάτι που επαναβεβαιώθηκε με την επίσκεψη του γραμματέα της Κ.Ε του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη στην περιοχή μας.

Στις συναντήσεις με τους φορείς του τόπου μας, ο Πάνος Σκουρλέτης επανέλαβε την θέση του κόμματος η οποία είναι αρνητική .

Βεβαίως στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ , το θέμα χρυσός δεν υπήρχε , αυτό άνοιξε μετά από 4.5 χρόνια και πάλι, από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη .

Από τις συναντήσεις του γραμματέα και των στελεχών της Ν.Ε Έβρου διαπιστώθηκε η αποφασιστικότητα όλων των φορέων του Έβρου στην αντίθεση κάθε προοπτικής να προχωρήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των Χρυσοθήρων .

Εντύπωση προκαλεί σίγουρα η στάση της ΝΟΔΕ Έβρου και των κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι συνεχίζουν να σιωπούν σε μια καταστροφική για τον τόπο μας προοπτική .

Η επίσκεψη του γραμματέα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ ,συμπεριέλαβε και το καλωσόρισμα των νέων μελών στη συνέλευση της Δευτέρας 30-9-19, τα οποία έχουν εγγραφεί στο κόμμα το τελευταίο διάστημα .

Καλούμε τους φίλους και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να εγγραφούν στο κόμμα είτε δια μέσω της πλατφόρμας (https://www.syriza.gr/page/gine-melos.html ) είτε με προσωπική επαφή στις κατά τόπους Οργανώσεις Μελών (Ο.Μ.)

Σχετικά άρθρα

ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Φεβρουαρίου 2019 0
ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ Το Οικουμενικό Πατριαρχείο δεν είναι «Μουφτεία» αλλά…