Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, από όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αναφορές στην ανομία, αλλά και τα ελληνοτουρκικά.

«Δεν υπάρχει κράτος να επιβάλλει νομοθεσία. Το είδαμε στην Χαλκιδική, βρόμισαν τον τόπο, τον τόπο του Αριστοτέλη, τον τόπο που περπάτησε, μεγαλούργησε ο δάσκαλος του Μ. Αλεξάνδρου, τον έκαναν κρανίου τόπο! Κρανίου τόπος δεν θα γίνει η Αλεξανδρούπολη», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε αναφορικά με την Τουρκία, καταδικάζοντας το δημιούργημα «Turkaegean» και τονίζοντας πως αυτό είναι ακόμα ένα βήμα προς την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, με αφορμή και την επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να θέλει απεγνωσμένα επανασύνδεση επικοινωνιών με τον Ταγίπ Ερντογάν.

«Διάλογο με τρομοκράτη, διάλογο με σφαγέα, με σοβινιστή, με μιλιταριστή, με ακραίο κύκλο, ο οποίος δρα και λειτουργεί στη Τουρκία, οι Έλληνες δεν κάνουν», είπε με έμφαση.

Ο κ.Βελόπουλος κατέκρινε ακόμα τους λεγόμενους συμμάχους της Ελλάδος «που αποδοκιμάζουν την πολιτιστική της κληρονομιά και την νοημοσύνη, οι οποίοι επιμένουν ότι είναι σύμμαχοί μας, αλλά αποκαλούν τα Σκόπια “Μακεδονία”, ενώ οι Αμερικανοί να χαϊδεύουν τα αυτιά της Τουρκίας λόγω των βάσεων που διακατέχουν».

Και σε εκείνο το σημείο ρώτησε: «Τι κερδίζει η Ελλάδα, αν εναντιωθεί η Ελλάδα κατά της Ρωσίας; Ωφεληθήκαμε τώρα με την αύξηση των τιμών και διακοπής σχέσεων με τους ομόδοξους

ΠΗΓΗ www.newsbreak.gr

Προηγούμενο άρθροH Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σε Ροδόπη και Έβρο
Επόμενο άρθροΤεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό της πόλης μας!