Τα «Μονοπάτια» πάνε Θράκη! 4ημερα δωρεάν σεμινάρια στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:14 πμ
44 0

Τα «Μονοπάτια» πάνε Θράκη!

H δράση του skywalker.gr επεκτείνεται στην περιφέρεια με πρώτο σταθμό την Αλεξανδρούπολη! Στο κτίριο του Επιμελητήριου Έβρου στις 23 με 26 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 10.00-16.00, το Νο1 job site στην Ελλάδα διεξάγει τετραήμερα βιωματικά σεμινάρια με τρεις θεματικούς άξονες: Επιχειρηματικότητα, Κοινωνική επιχειρηματικότητα και Απασχολησιμότητα.

Τα «Μονοπάτια» απευθύνονται σε όσους έχουν ή θέλουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή κοινωνική επιχείρηση, σε όσους αναζητούν εργασία και στους ήδη εργαζόμενους που θέλουν να εξελιχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, προσφέροντας γνώσεις άμεσης εφαρμογής.

Η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση και μόνη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα είναι να μπορεί να παρακολουθήσει και τις τέσσερις ημέρες του εκπαιδευτικού κύκλου –και όχι τμήμα αυτού.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να διαβάσουν το παρακάτω περιεχόμενο των Μονοπατιών, να διαλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει και να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή καθώς τα τμήματα κλείνουν στους 25 συμμετέχοντες!

Οι τρεις θεματικές:

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας προσφέρουν τις πρώτες βασικές γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι εκπαιδευόμενοι προσεγγίζουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του “επιχειρείν” και εκπαιδεύονται στις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

 Δείτε το πρόγραμμα του 29ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Τα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας παρέχουν ουσιώδεις γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους κοινωνική επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες κατανοούν τις βασικές αρχές και αξίες της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, πληροφορούνται για τις μεθόδους, το νομικό φορολογικό  και χρηματοδοτικό πλαίσιο και εξετάζουν τη συμβατότητά τους με την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

 Δείτε το πρόγραμμα του 12ουΜονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Τα Μονοπάτια Απασχολησιμότητας στοχεύουν στην ενίσχυση των ανέργων στην αναζήτηση εργασίας και στην εκπαίδευση των εργαζόμενων στην εξέλιξη τους στο εργασιακό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες προσεγγίζουν θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, εκπαιδεύονται στις απαραίτητες δεξιότητες και χαράζουν το επαγγελματικό τους μονοπάτι.

 Δείτε το πρόγραμμα του 25ουΜονοπατιού Απασχολησιμότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δουν τα προγράμματα, να διαλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει και να δηλώσουν συμμετοχή!

Τα σεμινάρια θα ολοκληρωθούν με ένα διαδραστικό networking event, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να δικτυωθούν και να αυξήσουν τις δεξιότητες ομαδικότητας και επικοινωνίας, μέσα από κωμικούς αυτοσχεδιασμούς του θεατρικού είδους impov comedy.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.footstep.gr ή στο τηλέφωνο 2310326712.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να παρακολουθήσει ένα από τα τρία Μονοπάτια

Μείνετε συντονισμένοι με τη δράση μέσω του facebook event!

https://www.facebook.com/events/1481770045246732/

Με την ευγενική υποστήριξη του Επιμελητήριου Έβρου και της Career-design.

Food partners: Pizza Oriental, B.L.D., Το Ποδήλατο

Drink partner: Εβρίτικα κελάρια

Creative partner: Τμήμα Εκμάθησης Κωμικών Αυτοσχεδιασμών Improv Comedy

Σχετικά άρθρα

«Αειφορία εν-Τάξει» – Μικροί γεωργοί γίνονται οι μαθητές στο 10οΔημοτικό Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Ιουνίου 2017 0
«Αειφορία εν-Τάξει» Μικροί γεωργοί γίνονται οι μαθητές στο 10οΔημοτικό Αλεξ/πολης   100 περίπου μαθητές του 10ου Δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης, δεν…

Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Χρυσής Μπαχαρίδου “Ένας Αύγουστος από βελούδο” , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Απριλίου 2017 0
Το βιβλιοπωλείο Βαταμίδης και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου 8 Απριλίου 2017 στη…

Γνωρίστε το Στέφανο Καραθεοδωρή παίζοντας… στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Απριλίου 2017 0
Στο πλαίσιο της ανακήρυξης από το δήµο Ορεστιάδας του 2017 ως «Έτος Στεφάνου Καραθεοδωρή», το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας…

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Κυπριανού στο Σταυρίδειο Ἐκκλησιαστικό Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Σεπτεμβρίου 2016 0
Tην Κυριακὴ 2 Ὀκτωβρίου 2016, ἑορτή τοῦ Ἁγίου ἐνδόξου Ἱερομάρτυρος Κυπριανοῦ, πανηγυρίζει ὁ Ἱερὸς Ναὸς τοῦ Σταυριδείου Ἐκκλησιαστικοῦ Ἱδρύματος Χρονίως Πασχόντων…