Την παραίτηση του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου για να διασωθεί η Μακεδονία , ζητά με επιστολή ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:44
1395 0

To κείμενο της επιστολής αναφέρει:

«Εξοχώτατε Κυριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας.Επιτρέψατε μου να σας αναφέρω ότι, θεωρώ καθήκον μου να σας προτρέψω, προκειμένου να αποτραπεί η  απαράδεκτη υπογραφή συμφωνίας με τα Σκόπια, η οποία θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη εθνική βλάβη, όπως καλώς γνωρίζετε, να υποβάλετε  την παραίτηση σας από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Τούτο επιβάλλεται προκειμένου ο Κυρίαρχος Ελληνικός λαός να αποφασίσει ασκώντας το δικαίωμα της εθνικής κυριαρχίας για το μέλλον της χώρας μας.Σε κάθε περίπτωση, ασκώντας κάθε δυνατό δικαίωμα σας από την εφαρμογή του Συντάγματος, μπορείτε να οδηγήσετε τη χώρα σε εκλογές,  εφ’όσον δεν δυνάστε να προκηρύξετε δημοψήφισμα.Είναι αυτονόητο ότι, η επικύρωση απο την Βουλή  των Ελλήνων  της «συμφωνίας» των κ.κ.Τσίπρα-Ζάεφ, μετά μακρύ χρονικό διάστημα, θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα.Τιμώντας τη μνήμη του Εθνάρχη  Μακεδόνα Κωνσταντίνου Καραμανλή, σας καλώ να παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε.Με ιδιαίτερο σεβασμό.
                

Ο 
Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Σ.Φράγκος
        

Στρατηγός ε.α.»

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια δήλωση Δημοσχάκη, για την εκλογή του Χρ. Μέτιου ως νέου Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Οκτωβρίου 2016 0
Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, με αφορμή την εκλογή του Χρήστου…