Από τις 27/04/2020 αναλαμβάνει καθήκοντα νέος Ουρολόγος στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε στις: at 26 Απριλίου 2020
977 0

Όπως αναφέρει ο κ.  Χρήστος Λεβέντης – Χειρουργός Ουρολόγος:

Ένας κύκλος επαγγελματικά κλείνει και ένας άλλος ανοίγει.

Από τις 27/04/2020 Δευτέρα θα ασκώ τα Ιατρικά μου καθήκοντα στο Γ.Ν Διδυμοτείχου στο Χειρουργικό Ουρολογικό τμήμα: εξωτερικά Ιατρεία, επείγοντα, και χειρουργεία .

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους αυτούς, και όχι μόνο που εμπιστεύτηκαν το Ιατρείο μου έντεκα χρόνια τώρα, και εμένα προσωπικά για την Υγεία τους, σε δύσκολους καιρούς από οικονομικής πλευράς για την χώρα μας, Πλέον θα με βρίσκετε στο Γ.Ν Διδυμοτείχου μιας και όλο το αρχείο μου θα με συνοδεύσει εκεί.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή κ. Καπετανίδη καθώς και τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γαλάνη, που ασπάστηκαν και υλοποίησαν με Προοπτική Σταθερότητας για το απώτερο μέλλον, την ενίσχυση και αναβάθμιση του Ουρολογικού τμήματος του Γ. Ν Διδυμοτείχου, και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να συμβάλω και εγώ σε αυτόν τον προγραμματισμό.

Επίσης ευχαριστώ θερμά τον κ. Καλπακλή για την πρόταση που μου είχε κάνει αρχές του 2018

Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Χαρνίδη για την στέγη που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για την επικοινωνία που είχαμε με αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση!!

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια !!!

Σχετικά άρθρα

Οι Τούρκοι συνέλαβαν και 2 παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! Τους κράτησαν 2 ημέρες χωρίς λόγο

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Μαΐου 2018 0
Δύο Κολομβιανοί παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, φέρονται να συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπου και κρατήθηκαν…