Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης κοντά στις οικογένειες που επλήγησαν από την έντονη βροχόπτωση της 12ης Ιανουαρίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:44
61 0

Ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν σε οικίες των Δημοτικών Ενοτήτων Τραϊανούπολης και Φερών καθώς και στον οικισμό του Απαλού, μετά τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση της 12ης Ιανουαρίου, το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους συνδημότες μας που επλήγησαν.

Ειδικότερα, το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» επισκέφτηκε  200 οικίες στη Δημοτική Ενότητα Τραϊανούπολης, κατέγραψε ανάγκες, πραγματοποίησε διανομή εμφιαλωμένων νερών και παρείχε βοήθεια σε συνδημότες, των οποίων τα σπίτια πλημμύρισαν συνδράμοντας στον καθαρισμό των σπιτιών τους από τις λάσπες.

Επίσης, διατέθηκαν και διατίθενται από τη Σίτιση του Πολυκοινωνικού και για όσο διάστημα χρειαστεί, επιπλέον 20 μερίδες φαγητό σε οικογένειες, οι οικοσυσκευές των οποίων υπέστησαν ζημιά.

18 άτομα του προσωπικού του «Βοήθεια στο Σπίτι» με 6 οχήματα του Πολυκοινωνικού και ένα της ΔΕΥΑ Φερών μοίρασαν 750 εξάδες νερά στην Δημοτική Ενότητα Φερών, 400 εντός του οικισμού των Φερών και 350 στους οικισμούς Αρδάνιο, Καβησσός, Πόρος, Δορίσκος και Μοναστηράκι. Εάν μέχρι αύριο το πρωί δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στους οικισμούς Δορίσκο και Μοναστηράκι, οι δύο οικισμοί που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα, η διανομή εμφιαλωμένων νερών θα συνεχιστεί.

Τέλος, προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» παρείχε τις υπηρεσίες του σε υπερήλικες συνδημότες μας στον Απαλό, συνδράμοντας στον καθαρισμό της οικίας τους.

Σχετικά άρθρα

Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Έβρου για τις δεξαμενές καυσίμων στον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Μαρτίου 2021 0
Επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς ζητώντας εκ νέου την…

ΑΝΑ.Σ.Α: 8ος χρόνος με επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις από τον κ.Λαμπάκη. Χωρίς σαφές σχέδιο και όραμα, η εισήγησή του στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιανουαρίου 2018 0
Την Δευτέρα 15/01 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης με μοναδικό θέμα «Η Αλεξανδρούπολη στις επόμενες δεκαετίες». Η…