Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας θα επηρεάσουν τη χώρα από την Πέμπτη (14.01.2021) το βράδυ με κύρια χαρακτηριστικά:

τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους θυελλώδεις ανέμους και τον ισχυρό παγετό.

Ιδιαίτερα για την περιοχή της Θράκης, από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (14.01.2021) μέχρι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (15.01.2021) προβλέπονται χιονοπτώσεις στα ορεινά και πρόσκαιρα και σε πεδινές περιοχές. Χιονοπτώσεις επίσης, προβλέπονται το Σάββατο 16.01.2021.

Παγετός θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Τρίτη (19.01.2021) κατά τις βραδινές και τις πρωινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά όπου στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει ήδη διανείμει τσουβαλάκια με αλάτι στις σχολικές του μονάδες ενώ για τους δημότες που επιθυμούν, υπάρχουν διαθέσιμα τσουβαλάκια με αλάτι στην είσοδο του Δημαρχείου.

Προηγούμενο άρθροΤο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης κοντά στις οικογένειες που επλήγησαν από την έντονη βροχόπτωση της 12ης Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΡόδος: «Μίλησαν» τα κινητά των δύο κατασκόπων – Τι δείχνουν οι φωτογραφίες