Το πρόγραμμα των Θείων Λειτουργιών στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:24
171 0

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει τους χριστιανούς της Επαρχίας μας ότι από την προσεχή Κυριακή των Αγίων Πάντων, 14 Ιουνίου 2020 και εφεξής οι κυριακάτικες Θείες Λειτουργίες θα τελούνται ως εξής:

1) Στους Ιερούς Ναούς Αγίου Νικολάου, Αγίου Ελευθερίου, Αγίας Κυριακής, Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Αγίου Νεκταρίου κάθε Κυριακή θα τελούνται δυο Θείες Λειτουργίες: Από 7.00’-9.30’ (Όρθρος & Θεία Λειτουργία) και από 10.00’-11.00’ (μόνο Θεία Λειτουργία).

2) ΜΟΝΟ στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου κάθε Σάββατο βράδυ (και αύριο Σάββατο 13 Ιουνίου) από 9.00’-10.00’ θα τελείται επιπλέον η κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

3) Σε όλους τους υπόλοιπους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεώς μας θα τελείται κάθε Κυριακή πρωί μία Θεία Λειτουργία, όπως και πριν τα έκτακτα μέτρα.

Στόχος αυτής της ποιμαντικής δράσης της Μητροπόλεώς μας να συμμετέχουν οι πιστοί στην Θεία Λειτουργία με το αριθμητικά επιτρεπόμενο εκκλησίασμα.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

Γ. Τράγκας: «Όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής ξέχασαν τον Μίκη Θεοδωράκη που διαδήλωνε κατά Συμφωνίας Πρεσπών & Μνημονίων – Ντροπή!»

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Σεπτεμβρίου 2021 0
Όλοι “ξεχάσανε” να μεταδώσουν την καταγγελτική ομιλία του Μίκη στο Σύνταγμα για τη συμφωνία των Πρεσπών και τις αντιμνημονιακές δηλώσεις…

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Τη λειτουργία του εργοστασίου της ΕΒΖ για παραγωγή βιοαιθανόλης ζητούν οι τευτλοπαραγωγοί

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιανουαρίου 2021 0
Με ανοιχτή επιστολή οι τευτλοπαραγωγοί του Έβρου, ζητούν από τη Διακομματική Επιτροπή για τη Θράκη τη μετατροπή του εργοστασίου της Ελληνικής…